Polemik & Kulis
19 Tem 2024 13:05 Son Güncelleme: 19 Tem 2024 13:10

İstanbul Now’un yeni ekran yüzleri belli oldu! Haberler onlara emanet…

İstanbul Now ismiyle Ağustos ayında yayın hayatına başlamaya hazırlanan kanalın ekran yüzleri belli oldu.

Televizyon dünyasındaki ‘entertainment kanallara’ Ağustos ayında eklenecek olan İstanbul Now’da yeni isimlerle el sıkışıldı. MedyaRadar’ın özel haberine göre kanalın Öğle Haberleri Türkan Varol, Akşam Haberleri Kerem Seven, Haftasonu Ana Haber ise Çağla Atlı’ya emanet olacak.

TÜRKAN VAROL KİMDİR?

Türkan Varol, mesleğe Flash TV'de haber spikeri olarak başladı. Daha sonra Ali Kırca ekibinde atv'ye geçti. Ardından Star TV'ye geçerek Öğle Bülteni ve Ana Haber'i sundu. Cine5'e geçerek Öğle Bülteni sundu. Ardından Yusuf Baykal Bozkurt'la birlikte Hafta sonu Ana Haber'i sundu. 2015'te kanal kapanana kadar Cine5'te Hafta sonu Haberleri'ni sunmaya devam etti. Son olarak 5 Ağustos 2019 itibarıyla TYT TÜRK TV'de Hafta içi her gün 18.30'da Ana Haber sundu. Şimdi ise kariyerine İstanbul Now’da devam edecek.

KEREM SEVEN KİMDİR?

1999 yılında Dialog Anlatım İletişim’de Spikerlik Sunuculuk Eğitimi aldıktan sonra profesyonel hayatına dublaj yaparak başladı. Discovery Channel, Super Kanal, Kanal 6, Star Tv, Kanal D’de çeşitli formlarda programlar seslendirdi. Lig Tv kuruluşu ile Spor Spikerliğine atıldı. Sonrasında 4 koro arkadaşı ile Türkiye’nin ilk acapella müzik grubu Vokaliz’i kurdu ve çeşitli performanslar sergiledi. 2010 yılında Skyturk kanalında Haber Spikerliğine döndü. Skyturk360, 360 Tv Ana Haber spikerliği yaptı. TRT Müzik Kanalında müzik eğlence programı sundu. TRT Kent Radyo İstanbul’da Müzik eğlence programı hazırlayıp sundu. Şimdi ise kariyerine İstanbul Now’da devam edecek.

ÇAĞLA ATLI KİMDİR?

Çağla Atlı üniversite eğitimini Giresun Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünde tamamladı. Ardından Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünü bitiren Çağla Atlı meslek hayatına Kanal A’da başladı. Burada İşte Haber ve haber bültenini sunan Atlı, sonrasında Kanal 24’de geçiş yaptı. Çağla Atlı, 2019 yılında itibaren TV100 kanalında haber spikeri ve sunucusu olarak çalıştı. Birçok haber ve tartışma programı olarak ekranlarda yer alan deneyimli isim 1 Mart 2023 tarihi itibariyle yeni yayın hayatına giren Sözcü ekranlarında Murat Muratoğlu ile birlikte Sabah Şerifleri adlı programı sunmak için kamera karşısına geçmişti. Şimdi ise kariyerine İstanbul Now’da devam edecek.

HANDE ERTEKİN GENEL MÜDÜR KOLTUĞUNDA

Ünlü ekran yüzleriyle 90'lar televizyonculuğunu izleyicisiyle tekrar buluşturmayı hedefleyen İstanbul Now’da Genel Müdür koltuğunda Hande Ertekin oturacak. Genel Yayın Yönetmenliği için ise Burak Ersemiz ile el sıkışıldı. Kanalın Haber Koordinatörü Alper Ertem, Ankara Temsilcisi Umut Yertutan, Sabah Haberleri Sorumlusu ise Yaşar Gürsoy oldu.

Kadrosu için görüşmelerini sürdüren kanalın önümüzdeki günlerde yeni sürpriz isimlerle el sıkışacağı tahmin ediliyor.