Polemik & Kulis
18 Ağu 2024 10:08 Son Güncelleme: 18 Ağu 2024 10:27

Hande Fırat’tan kafaları karıştıran CNN Türk paylaşımı! Yönetim tarafından kızağa mı çekildi?

Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi ve CNN Türk'te 'Gece Görüşü' programı moderatörü Hande Fırat'ın Instagram paylaşımı kafaları karıştırdı. Ünlü haberci, takipçilerinin neden ekranlarda yoksunuz soruları üzerine ‘açıklama yapmam gerekiyor sanırım’ diyerek; "Sorularınızı benim ellerimle yıllar önce kablolarını çektiğim, yıllarca her kademesinde yöneticilik yaptığım yeni CNNTÜRK yönetimine sorun" ifadelerini kullandı.

28 yıl boyunca televizyon haberciliğinin her alanında çalışan başarılı haberci Hande Fırat uzun süredir ekranlarda görünmüyordu. Salı ve Perşembe akşamları Ankara'dan ‘Gece Görüşü’ isimli programla gündemin öne çıkan konularını konuklarıyla değerlendiriyordu.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Hande Fırat, takipçilerinin ‘Neden ekranlarda yoksunuz?’ soruları karşısında ‘15 Temmuz gecesi’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın halkı sokaklara davet ettiği yayınındaki resmini paylaşarak şunları yazı:

"Bu kadar yorum sonrası açıklama yapmam gerekiyor sanırım. Benlik bir sorun yok! Sorularınızı benim ellerimle yıllar önce kablolarını çektiğim, yıllarca her kademesinde yöneticilik yaptığım yeni CNNTÜRK yönetimine sorun."

Fırat’ın söz konusu paylaşımı üst düzey bir isimden gelen telefon üzerine yaptığı öğrenildi.

DAHA SONRA SİLDİ

Hande Fırat daha sonra bu paylaşımını sildi. Ünlü habercinin CNN Türk yönetimi ile bir süredir görüş ayrılıkları içinde olduğu iddia edildi.

İşte o paylaşım…