Polemik & Kulis
07 Eyl 2024 19:57 Son Güncelleme: 07 Eyl 2024 21:25

AKP'li Furkan Bölükbaşı'dan Yiğit Bulut çıkışı: Artık cebini doldurup semirtmek istemiyoruz!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut’un yemin töreniyle gündeme gelen teğmenlere ilişkin sözlerine eski Aktrol Furkan Bölükbaşı'dan çok sert bir tepki geldi.

Kara Harp Okulu mezuniyet töreninde teğmenlerin kılıç kaldırıp "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganı attıktan sonra okuduğu yemin metni, AK Partilileri birbirine düşürdü. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut ile eski AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner arasındaki tartışmaya, eski AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci de dahil olmuştu. Birinci, Yiğit Bulut'un "Ömer Çelik ne diyorsa odur. Çer çöpün, dışlanmışların, büyük Türk milleti ve Türk Silahlı Kuvvetleri arasında fitne çıkarma çabası nafiledir. Hangi partiden olursa olsun kripto FETÖ’cülerin fitne çıkarma çabasına karşı dikkatli olalım" sözlerine yanıt vererek, “Eğer siz, bu husustaki doğru olan ve tecrübe ile damıtılmış görüşleri “FETÖ artığı, çer çöp ifadeleri ile genellerseniz, iki ihtimalden birini yansıtıyorsunuz demektir. Ya siz FETÖ artığısınız ya da çer çöp sizsiniz” ifadelerini kullandı.

AK Parti'de "teğmenler" kavgası büyürken, AK Parti’yi savunmak adına yaptığı paylaşım ve çıkışlarla sık sık gündeme gelen Furkan Bölükbaşı'ndan dikkat çeken Yiğit Bulut çıkışı geldi. Bölükbaşı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Artık seni sırtımızda taşımak, cebini doldurup semirtmek istemiyoruz.” dedi.

Son olarak Google'daki arama geçmişinde cinsel içerikli film arattığı iddiasıyla gündeme gelen Furkan Bölükbaşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut için şu ifadeleri kullandı;

"Erdoğan ile aynı görüşte olan millete terörist imasında bulunan, parmak sallayıp “içinizden geçerim” diye tehdit eden Yiğit Bulut,

Eşyalarını pılını pırtını topla istifanı ver çık git aramızdan.

Artık seni sırtımızda taşımak, cebini doldurup semirtmek istemiyoruz."