Polemik & Kulis
14 Ağu 2024 13:52 Son Güncelleme: 14 Ağu 2024 13:55

Ünlü ekran yüzü Turkuvaz Medya’ya veda etti! 10 yılın ardından ayrıldı…

Turkuvaz Medya’dan ayrılık haberi geldi. Yaklaşık 10 yıldır kurumda görev yapan ünlü ekran yüzü, veda ettiğini açıkladı.

Turkuvaz Medya’dan veda haberi geldi. MedyaRadar’ın özel haberine göre son olarak Atv'de Gün Ortası programını sunan spiker Deniz Türe Argat, kanal ile yolları ayırdığını duyurdu.

“ARTIK VEDA VAKTİ”

“10 yılı geride bıraktığım Turkuvaz Medya ve Atv’ye artık VEDA vakti” diyerek ayrılığını duyuran Deniz Türe Argat, devamında şu ifadeleri kullandı:

“Sanki işimden değil de evimden, ailemden ayrılmak gibi bir his benim için…

İşe başladığım ilk gün olduğu gibi son gün de aynı heyecan ve istekle Atv ekranlarında siz kıymetli izleyicilerimizle buluştum. Birçok özel ana ve yayına imza attığım görevimden kendi isteğimle bir süre dinlenmek için ayrılıyorum.

Son güne kadar desteğini esirgemeyen yöneticilerime, tüm çalışma arkadaşlarıma, vedalaşamadığım dostlarıma ve yolumun kesiştiği herkese bana kattıklarınız ve samimiyetiniz için çok teşekkür ederim

Yıllardır beni ilgiyle takip eden, izleyen, yalnız bırakmayan, kıymetli seyircilerimize minnettarım.

Gelecek için hepimize her şeyin en iyisini ve hayırlısını diliyorum. Hoşçakalın”

DENİZ TÜRE ARGAT KİMDİR?

27 Haziran 1983 tarihinde doğan Deniz Türe, lise eğitimini Bursa'da tamamladıktan sonra üniversite eğitimi almak için Kütahya'ya gitti. İstanbul Üniversitesi Felsefe bölümünde yüksek lisans yaptı.

Kariyerine Kanal 1'de muhabir olarak işe başlayan Deniz Türe Argat, daha sonra sunuculuk görevi üstlendi. Sonrasında Habertürk TV ve Bloomberg TV’de görev aldı. 2013 yılında ATV'nin kadrosuna dahil oldu. Kanalla yolları ayıran Deniz Türe Argat’ın yeni adresi ise henüz bilinmiyor.