Medya
25 Tem 2024 19:09 Son Güncelleme: 25 Tem 2024 20:43

Ünlü sunucu istifasını sosyal medyadan duyurdu! "Şimdi veda zamanı"

Turkuaz Medya Grubu bünyesindeki kanallardan olan ATV’de proje inovasyon yönetmeni / sunucu olarak görev yapan Burcu Özder Balar istifa ettiğini duyurdu.

Turkuaz Medya Grubu'nda bir ayrılık yaşandı. ATV’de proje inovasyon yönetmeni / sunucu olarak görev yapan Burcu Özder Balar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla görevinden istifa ettiğini duyurdu.

"ŞİMDİ VEDA ZAMANI"

Ayrılık haberini Instagram hesabından duyuran Burcu Özder Balar, "Şimdi Veda Zamanı…
7 yıl önce Turkuvaz Medya Grubu’nda başladığım görevimden bugün itibarıyla kendi isteğimle ayrılıyorum. Artık kariyerimi, hayallerimi ve planlarımı bir üst seviyeye taşıma zamanı geldi.



Elbette zaman zaman süreçlerimiz bazen kırılgan, kimi zaman ise yorucu olsa da hiç bıkmadan, usanmadan, elimden gelenin hep en iyisini yapma gayreti içinde çalıştım; çabaladım. Aradan geçen yıllar boyunca bende emeği olan tüm yöneticilerime; desteklerini ve sevgilerini esirgemeyen kıymetli iş arkadaşlarıma ve dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum… Sizleri tanıdığıma çok memnunum. Gelecek dönemlerde inanıyorum ki yine yollarımız kesişecek… Ekranlarda tekrar görüşmek dileğiyle… O vakte kadar kendinize çok iyi bakın; sevgiyle kalın!" ifadelerini kullandı.

BURCU ÖZDER BALAR KİMDİR?

Burcu Özder Balar 1982, Gölcük'te doğdu. STAR TV’de Program Departmanı içinde yapımcı-yönetmen asistanı olarak yapıp, medya sektörüne ilk adımını atmış oldu. Ardından 2002’de İstanbul Üniversitesi Radyo-TV Yayımcılığı bölümünü bitirdi. Bu dönemler içinde de stajlarını CNN Türk Haber Merkezi’nde Yurt Haber Müdürü asistanı ve ANS PRODUCTION’ın reklam departmanında yapım asistanı olarak yaptı. Ardından ANS’a bağlı olarak 2002-2003 yılları arasında Asmalı Konak dizisine yönetmen yardımcısı olarak girdi. Kanal D, Kanal A, Channel, Kanal T ve Fix TV gibi TV kanallarında çeşitli göreler üstlendi. Balar son olarak ATV’de proje inovasyon yönetmeni / sunucu olarak görev yapıyordu.