Medya
02 Eyl 2024 20:31 Son Güncelleme: 02 Eyl 2024 20:42

Abdulkadir Selvi oğlunu evlendirdi: AK Parti'den sınırlı katılım

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi'nin oğlu evlendi. Fatih ve Esra Selvi çiftinin düğününe ise AKP ilgisiz kaldı. AKP'den düğüne yalnızca iki kişinin katıldığı öğrenildi.

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, oğlunu evlendirdi. Fatih ve Esra Selvi çifti dünya evine girerken Hande Fırat da düğünden kareler paylaştı. Sosyal medya platformu Instagram'da paylaşımda bulunan Fırat, "Sevgili arkadaşım Abdulkadir Selvi'nin oğlu Fatih'in düğünündeydik. Nikah şahitliği onuru için çok teşekkür ederim. Sevgili Fatih ve Esra’ya ömür boyu ömür boyu mutluluklar dilerim" dedi. Fırat'ın düğünden paylaştığı karelere genç çiftin mutluluğunun yansıdığı görülürken düğüne Zafer Şahin, Hacı Yakışıklı, İsmail Dükel gibi isimler katıldı.

Çiftin henüz üniversitede oldukları ancak birbirlerine duydukları sevgiden dolayı okullarını bitirmeyi beklemeden evlilik kararı aldıkları aktarıldı.

AKP DÜĞÜNE İLGİSİZ KALDI

Öte yandan Selvi'nin yakın olduğu AKP'den ise düğüne ilginin oldukça az olduğu ve yalnızca iki ismin düğüne katıldığı kaydedildi. AKP'den katılan isimlerin ise, Eski Başbakan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu olduğu öğrenildi.

Bakan Uraloğlu'nun geç saatlerde geldiği ve kısa süre kaldıktan sonra ayrıldığı belirtildi.