Gündem
10 Haz 2024 17:25 Son Güncelleme: 10 Haz 2024 17:30

Site havuzunda birbirlerine girdiler, bir kişi yaralandı... 3 kişi gözaltında

Avcılar'da bir sitenin havuzunda iki grup arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmada 3 kadını darbeden 3 kişi gözaltına alındı. Şüpheli şahıslardan ikisinin toplamda 11 suç kaydı olduğu öğrenildi.

İstanbul'un Avcılar ilçesinde bulunan Tahtakale Mahallesi’ndeki bir sitede iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada, aralarında kadınlarında bulunduğu gruptakiler birbirine saldırdı. O anlar sosyal medyada yayıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Tahtakale Mahallesi'ndeki kavga görüntülerinin sosyal medyadan yayımlanması üzerine olaya müdahale etti.

Ekipler, T.K, kızı B.B. ve kızının arkadaşı C.C. ile O.Y, M.T. ve yaşı 18'den küçük M.Y.K arasında tartışma yaşandığını belirledi. Çıkan kavgada 3 kadını darbeden O.Y, M.T. ve M.Y.K. gözaltına alındı.

Şüphelilerden M.T'nin "çocuğun cinsel istismarı", "kasten yaralama", "tehdit", "hakaret", "taksirle yaralama" suçlarından 3, O.Y'nin "tehdit", "hakaret" ve "kasten yaralama" suçlarından 8 suç kaydı olduğu tespit edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından O.Y. ve M.T. adliyeye gönderilirken M.Y.K. ailesine teslim edildi.