Gündem
27 Haz 2024 23:31 Son Güncelleme: 28 Haz 2024 00:19

Nihat Genç’ten ‘araç kiralama’ tepkisi: İmamoğlu AKP’nin gizli bakanı mı?

Gazeteci Nihat Genç, İBB'nin Albayraklar'a 626 milyon TL'lik araç kiralama ihalesi vermesinin ardından "İmamoğlu AKP'nin gizli bakanı mı?" sorusunu sordu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Yeni Şafak’ın sahibi olan Albayraklar Grubu’na 626 milyon TL’lik araç kiralama ihalesi verdi.

BirGün gazetesinin haberine göre pazarlık usulü yapılan ihalede grup, 3 buçuk aylığına araçlarını İBB’ye kiralayacak.

NİHAT GENÇ’TEN İMAMOĞLU’NA TEPKİ
Nihat Genç, konuya ilişkin olarak X hesabından paylaşımda bulundu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tepki gösteren Nihat Genç, Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın mahkemede söylediği ‘İmamoğlu’nu FETÖ soruşturmasından Trabzon’dan arkadaşı Berat Albayrak kurtardı!’ ifadelerini de hatırlattı.

İmamoğlu AKP’nin gizli bakanı mı?” sorusunun ardından,”Sahi, kimdir bu İmamoğlu? Kimin adamı?” ifadelerini kullanan Nihat Genç, şu sözleri paylaştı:

“Birgün Gazetesi’nde İsmail Arı bugün yazmış: İstanbul Belediyesi 626 milyonluk araç kiralama ihalesini Yeni Şafak’ın sahibi olduğu Albayrak Grubuna verdi, üstelik, ihale, pazarlık usulüyle yani adrese teslim!

AKP’NİN GİZLİ BAKANI MI?
Millet zaten AKP’nin ihalelerinden illallah dediği için İmamoğlu ve muhalefete oy vermedi mi?

İmamoğlu AKP’nin gizli bakanı mı?

Beşiktaş’ın yargılanan eski CHP’li belediye başkanı Murat Hazinedar mahkemede ne demişti: ‘İmamoğlu’nu FETÖ soruşturmasından Trabzon’dan arkadaşı Berat Albayrak kurtardı!’

Beşli çetenin kankisi, etnik bölücülerin peygamberi, sözde Atatürkçüler’in (yazmaya utanıyorum:) İkinci Atatürk’ü, muhalif medyanın foncusu ve dokunulmaz ağa babası, tıpkı Tayyip gibi lüks, israf, şatafat düşkünü, halkın paralarını Roma gezilerinde, özel jetlerde çar çur eden ve seçim öncesi servet beyanında milyar dolarlık şirketlerini milleti enayi yerine koyup saklayan ve toplam kelime hazinesi Ahmet Hakan Coşkun kadar yüz kelimeyi geçmeyen İmamoğlu’nun yandaş yorumcu Hacı Yakışıklı’dan üstün farklı tarafı nedir, sahi, kimdir bu İmamoğlu?

Kimin adamı?

Ben halkın bekçi köpeğiyim diyen enayilerin omuzlarında yükseliyor!

Cumhuriyetçi seçmeni yine ve hep keriz gibi silkeliyorlar!”