Gündem
17 Tem 2024 14:34 Son Güncelleme: 17 Tem 2024 14:51

Mustafa Sarıgül'le ilgili çarpıcı 'İmamoğlu' iması! 'Bu olaydan kazançlı çıkan kim?'

Geçtiğimiz ay CHP eski lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Ekrem İmamoğlu’nun karşısına Mustafa Sarıgül ile çıkmayı planladığını yazan gazeteci Celal Eren Çelik, son kaset skandalının ardından çarpıcı bir soru yöneltti: “Bu olaydan kazançlı çıkan kim?”

Sosyal medyada CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül'e ait olduğu iddia edilen bir video paylaşıldı. Açıklama yapan Sarıgül, videonun montaj ve şantaj içerdiğini belirterek, "Bu çirkin iftiralar atıp tehdit eden alçaklarla yargıda hesaplaşacağız" dedi.

Gazeteci Celal Eren Çelik ise Mustafa Sarıgül ile ilgili sosyal medyada dolaşıma sokulan video üzerine çarpıcı bir detay paylaştı.

Geçtiğimiz ay CHP eski lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Ekrem İmamoğlu’nun karşısına Mustafa Sarıgül ile çıkmayı planladığını yazan Celal Eren Çelik, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ‘troll destekçisi sosyal medya hesabının’ yaptığı paylaşımlara dikkat çekerek ‘Bu olaydan kazançlı çıkan kim?’ diye sordu.

Celal Eren Çelik’in paylaşımı şöyle:

“1 Haziran 2024 tarihinde Kılıçdaroğlu’nun önümüzdeki süreci İmamoğlu karşısında Sarıgül ile planladığını yazmıştık. Bugün Sarıgül’ün kaseti ortaya çıktı. Montaj yahut gerçek olmasından bağımsız olarak CHP’li belediye başkanları kendi vekilleri olan Sarıgül’e şu aşamada (Zira görüntülerin montaj olup olmadığı belli değil) sahip çıkması gerekirken İmamoğlu’nun en önemli troll destekçisi sayfalarından birisi bu paylaşımlar ile servis yapıyorsa bu durum izaha muhtaçtır. Şimdi soru şu: ‘Bu olaydan kazançlı çıkan kim?’”

İşte o paylaşım…