Gündem
15 Mayıs 2024 00:26 Son Güncelleme: 15 Mayıs 2024 00:32

Külliye'de gece saatlerinde kritik toplantı! Erdoğan, Kalın ve Tunç’la görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın MİT Başkanı Kalın VE Adalet Bakanı Tunç'la Ankara Emniyet Müdürlüğündeki soruşturma hususunda görüştüğü iddia edildi.

Sabah Gazetesi Haber Koordinatörü Abdurrahman Şimşek katıldığı A Haber yayınında gündemi sarsacak bir iddiada bulundu. Şimşek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gece saatlerinde MİT Başkanı İbrahim Kalın'ı ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'la buluştuğunu öne sürdü. Şimşek ek olarak görüşmenin konusunun Ankara Emniyet Müdürlüğündeki soruşturma ve Ayhan Bora Kaplan iddiaları olduğunu açıkladı.

Görüşmenin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin operasyon söyleminden sonra gelmesi dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın saat 12.00'da yapılacak olan AK Parti Grup Toplantısı'nda konuya ilişkin konuşması bekleniyor.

Şimşek'in söyledikleri tam olarak şöyle: Erdoğan kurmaylarını Cumhurbaşkanlığı Külliyesine çağırdı. MİT Başkanı İbrahim Kalın ile Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AK Parti binasından ayrıldıktan sonra Cumhurbaşkanlığı Külliyesine geçti. Yapılan toplantının gündeminde Ankara Emniyet Müdürlüğü'ndeki kumpas soruşturması olduğu öğrenildi. Ayrıca bu toplantıdan çok kritik kararların çıkacağı söyleniyor.