Politika
13 Tem 2024 22:07 Son Güncelleme: 13 Tem 2024 22:51

CHP'de düğün telaşı: Sitelere davetiye gitti

2019 ve 2024 yerel seçimlerinde CHP'den Beşiktaş Belediye Başkanı seçilen Rıza Akpolat ile CHP İstanbul İl Kadın Kolu Başkanı Yeşim Yankılıç, bu hafta evleniyor. Çiftin nikahı, 21 Temmuz'da Koru Park'ta kıyılacak.

CHP İstanbul İl Kadın Kolları Eski Başkanı Yeşim Yankılıç, Akpolat ile evlilik kararının ardından CHP ile olan tüm organik bağını kesti.Tüzük gereği KA.DER’deki görevi nedeniyle hiçbir siyasi parti üyeliği bulunmaması gereken Yankılıç, CHP’den istifa etti. Bugün görevini devreden Yankılıç, geçtiğimiz günlerde yapılan kongre neticesinde Kadın Adayları Destekleme Derneği (KA.DER) genel başkanı seçildi.

Beşiktaş Belediyesi'nin ilçedeki sitelere gönderdiği davet mesajı dikkati çekti:

"Çok değerli Site Başkanlarımız ve Site Müdürlerimiz Beşiktaş Belediye Başkanımız Sayın Rıza Akpolat'ın 21 Temmuz 2024 Pazar günü gerçekleşecek nikah törenine Başkanımız sizleri davet etmekten büyük bir mutluluk duyar. Kendisinin bu mutlu gününde sizleri de aramızda görmekten büyük memnuniyet duyacağız. Katılım durumunuzu paylaşmanızı rica ederiz. Ayrıca Özel Kalem Müdürlüğümüz de katılım durumunuzun teyidini almak için sizleri arayacaklardır. Sevgi ve Saygılarımızla..."