Zaniolo'dan şoke eden hareket Galatasarayla ipler kopuyor

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-kırmızılılarda geleceği merak konusu olan Nicolo Zaniolo'da sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Zaniolo'dan şoke eden hareket Galatasarayla ipler kopuyor - Sayfa 1

Son iki sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Sarı - kırmızılılar hem gelecek hem de gidecek oyuncularla ilgili görüşmelerini yoğun bir şekilde sürdürüyor.

17
Zaniolo'dan şoke eden hareket Galatasarayla ipler kopuyor - Sayfa 2

GÖZLER ZANİOLO'DA

Galatasaray'dan ayrılacak oyuncularla ilgili de görüşmeler devam ediyor. Bunların başında ise İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo geliyor.

27
Zaniolo'dan şoke eden hareket Galatasarayla ipler kopuyor - Sayfa 3

Nicolo Zaniolo geçtiğimiz sezon başında İngiltere Premier Lig ekibi Aston Villa'ya kiralanmıştı. İngiliz ekibinin satın alma opsiyonu bulunmasına rağmen Zaniolo'yu kalıcı olarak transfer etmeyi tercih etmemişlerdi.

37
Zaniolo'dan şoke eden hareket Galatasarayla ipler kopuyor - Sayfa 4

YENİ ADRESİ SERIE A OLUYOR

Galatasaray'dan ayrılma isteğini her fırsatta açıklayan Nicolo Zaniolo için İtalyan ekipleri Atalanta ve Fiorentina pazarlık masasında bulunuyor. Galatasaray, Atalanta'nın ilk teklifini düşük bularak reddetmişti. Mor Menekşeler'in ise 20 milyon Euro olan zorunlu satın alma maddesini kabul ettiği iddia edildi. İtalyan yıldızla ilgili kısa süre içerisinde yeni gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

47