Yakın arkadaşı paylaştı, Ece Erken patladı: 'Ben alıştım şerefsizlere, şerefsizliklere'

Sunucu Ece Erken'in yakın arkadaşı Sezer Çakır, Erken'in olaylı bir şekilde boşandığı eski eşi Serkan Uçar ile birlikte fotoğrafını paylaştı. Bu sözler üzerine Erken, "Ben alıştım şerefsizlere, şerefsizliklere." ifadelerini kullandı.

Yakın arkadaşı paylaştı, Ece Erken patladı: 'Ben alıştım şerefsizlere, şerefsizliklere' - Sayfa 1

2014–2015 yılları arasında evli olduğu Serkan Uçar’dan aldığı nafaka hakkında da konuşan Erken, "Eski eşim bana ve oğluma aylık sadece 6 bin TL nafaka veriyor. Sırf gıcıklık olsun diye alıyorum. Eski eşime ‘Şam babası’ dedim diye susturma kararı aldırdı. Mahkemeye verdim, nafakayı arttırıyorum. Boşanırken tek kuruş bile istemedim." sözleriyle gündem olmuştu.

16
Yakın arkadaşı paylaştı, Ece Erken patladı: 'Ben alıştım şerefsizlere, şerefsizliklere' - Sayfa 2

'OĞLUMU EMZİRİRKEN BİLE BENİ ALDATTI'

Serkan Uçar ile neden boşandığıyla ilgili de konuşan Ece Erken çok konuşulacak bir itirafta bulunmuştu. Oğlu Eymen’i emzirdiği süreçte Serkan Uçar’ın kendisini ünlü bir futbolcunun eşiyle aldattığını söyleyen Erken, "Serkan beni çok aldattı. Sabahın saat üçünde bir tane sunucuyla, eski futbolcunun eşiyle beraberdi. Eski eşim beni bebeğimi emzirirken bile aldattı. Çocuğumun babası beni ünlü bir futbolcunun eşiyle aldattı, o yüzden boşandım." ifadelerini kullanmıştı.

26
Yakın arkadaşı paylaştı, Ece Erken patladı: 'Ben alıştım şerefsizlere, şerefsizliklere' - Sayfa 3

Son olarak Ece Erken, yakın arkadaşı Sezer Çakır'ın, sunucunun olaylı bir şekilde boşandığı eski eşi Serkan Uçar ile fotoğraf paylaşması üzerine sözleriyle gündeme geldi.

36
Yakın arkadaşı paylaştı, Ece Erken patladı: 'Ben alıştım şerefsizlere, şerefsizliklere' - Sayfa 4

Ünlü sunucu Ece Erken, yakın dostu Sezer Çakır'ın eski eşiyle olan fotoğraflarına " Ben alıştım şerefsizlere, şerefsizliklere " yorumunda bulundu.

46