Kitap kurtları en çok bunları okumuş! Liste çok kalabalık

2024 yılının ilk altı ayında en çok satılan kitaplar açıkladı. 2024 yılının ilk yarısında yaklaşık 200 bin farklı kitap, 4 milyon adet satıldı. Sırasıyla en çok Çocuk, Eğitim, Edebiyat, Kişisel Gelişim ve Araştırma - İnceleme kategorilerindeki kitaplar ilgi gördü.

Kitap kurtları en çok bunları okumuş! Liste çok kalabalık - Sayfa 1

En çok satılan kitap kategorilerinin bir numarasında çocuk kitapları yer aldı. En fazla online sipariş verilen çocuk kitaplarında ilk sırayı Büyük Sorular Kitabım - Sandra Lebrun Et Loic Audrain aldı. Listenin devamında Senin Sayende Tanışalım Mı?, Çocuk Akademi 16-24 Ay Şimdi Cırt Cırt Vakti, Ayvayı Yedik Müzesi ve 555 Eğlenceli Çıkartma kitapları yer aldı.

112
Kitap kurtları en çok bunları okumuş! Liste çok kalabalık - Sayfa 2

2024 yılının ilk yarısında en çok satan yazarlar arasında birinci sırayı Pierre Franckh aldı. Franckh’in 'Rezonans Kanunu' isimli kitabı en çok satın alınan kitap oldu. Bunu Matt Haig'in 'Gece Yarısı Kütüphanesi' isimli kitabı takip etti.

212
Kitap kurtları en çok bunları okumuş! Liste çok kalabalık - Sayfa 3

Yerli yazarlar kategorisinde ise Şermin Yaşar 'Söyleme Bilmesinler' adlı romanı birinci sırayı elde etti. Listenin devamında ise Sabahattin Ali’nin 'Kürk Mantolu Madonna' kitabı aldı.

312
Kitap kurtları en çok bunları okumuş! Liste çok kalabalık - Sayfa 4

Çocuk:

1. Büyük Sorular Kitabım (Ciltli) - Sandra Lebrun Et Loic Audrain
2. Senin Sayende Tanışalım Mı? (Oltalı Kitap)
3. Çocuk Akademi 16-24 Ay Şimdi Cırt Cırt Vakti
4. Ayvayı Yedik Müzesi - Mert Arık
5. 555 Eğlenceli Çıkartma - Çiftlik Hayatı

412