Kültür Sanat
26 Haz 2024 09:54 Son Güncelleme: 26 Haz 2024 09:57

Ünlü şarkıcı 49 yaşında hayatını kaybetti

Ünlü rock grubu Crazy Town'ın solisti Shifty Shellshock, 49 yaşında vefat etti. Shifty Shellshock'un ölüm nedeninin açıklanmaması dikkat çekti.

1999'da 'Butterfly' isimli şarkı ile şöhrete kavuşan Crazy Town grubunun solisti Shifty Shellshock'un yaşamını yitirdiği açıklandı.

49 yaşındaki şarkıcının ölüm sebebi henüz açıklanmadı.

Shellshock'un ölüm haberi üzerine çok sayıda hayranı, ünlü şarkıcının Instagram hesabına taziye mesajlarını gönderdi.

Shifty Shellshock Kimdir?

1974 doğumlu Shifty Shellshock, gerçek adıyla Seth Brooks Binzer, müzik dünyasında yetişti. Babası Rollin Binzer, 1973 yapımı "Ladies And Gentlemen: The Rolling Stones" konser filminin yönetmeniydi ve Chess Records için albüm kapakları tasarlamıştı. Annesi Leslie Brooks ise bir modeldi. Binzer, Beastie Boys'un "Licensed to Ill" albümünü keşfettikten sonra rap müziğe ilgi duymaya başladı. 1990'ların başında Bret "Epic" Mazur ile bir kayıt oturumunda tanıştı ve birlikte Crazy Town grubunu kurdular.

Crazy Town, tam bir enstrümantal destek grubuyla birlikte bir hip-hop grubu olarak tasarlanmıştı, ancak ilk çabaları sınırlı başarı elde etti. İlk albümleri "The Gift Of The Game"den çıkan ilk iki single listelere giremedi ve 2000 yılında Binzer'ın sarhoşken bir pencere camını kırarak bir sandalye fırlatması nedeniyle tutuklanmasının ardından Ozzfest festivalinden çekildiler. Ancak albümde, Red Hot Chili Peppers'ın enstrümantal parçası "Pretty Little Ditty"den bir riff içeren "Butterfly" adlı bir parça vardı. 2001 yılında yayımlanan "Butterfly", büyük ölçüde Binzer'ın akılda kalıcı nakaratı sayesinde anında hit oldu: "Come my lady / Come, come my lady / You're my butterfly / Sugar, baby."