Üç çocuk annesi eşe üç el ateş! İzmir'deki korkunç cinayette kripto para detayı

İzmir'de yaşayan 32 yaşındaki Rıdvan Kahraman'ın evi terk edip ablasının yanına yerleşen 31 yaşındaki eşi Fatma Kahraman'ı tabancayla başından vurarak öldürdü. Olayla ilgili ortaya çıkan gelişmelerde cinayetin nedeni ise kan dondurdu...

Üç çocuk annesi eşe üç el ateş! İzmir'deki korkunç cinayette kripto para detayı - Sayfa 1

Olay, 21 Haziran saat 22.40 sıralarında İzmir'in Konak ilçesi Zeytinlik Mahallesi Gürçeşme Caddesi'nde meydana geldi.

17
Üç çocuk annesi eşe üç el ateş! İzmir'deki korkunç cinayette kripto para detayı - Sayfa 2

32 yaşındaki Rıdvan Kahraman, evi terk edip ablasının yanına yerleşen 31 yaşındaki 3 çocuk annesi eşi Fatma Kahraman'ı konuşmak için dışarı çağırdı. Dışarıya çıkan genç kadın ve Rıdvan Kahraman arasın tartışma çıktı. Çıkan tartışmada Rıdvan Kahraman genç kadına 3 el ateş edip kaçtı. 3 çocuk annesi kadın kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

27
Üç çocuk annesi eşe üç el ateş! İzmir'deki korkunç cinayette kripto para detayı - Sayfa 3

TEKNİK TAKİP SONUCU DENİZLİ'DE YAKALANDI Asayiş, İstihbarat ve Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Şube Müdürlüğü koordinesinde yapılan ortak çalışmada, Rıdvan Kahraman teknik takip ve kamera çalışmaları sonucunda Antalya'ya giden bir şehirlerarası otobüste tespit edildi.

37
Üç çocuk annesi eşe üç el ateş! İzmir'deki korkunç cinayette kripto para detayı - Sayfa 4

Kahraman, 03.00 sıralarında Denizli Otobüs Terminali'nde kullandığı ruhsatsız tabanca ile birlikte yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde ifadesi alınan Kahraman çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

47