Türkiye o Marvel filmlerini çok sevdi: Bir tanesi var ki herkesin favorisi!

Deadpool karakteri "Deadpool & Wolverine" filmiyle Marvel Sinematik Evreni'ne dahil oldu. Box Office Türkiye, Marvel Sinematik Evreni filmleri arasında Türkiye'de en çok izlenen 15 filmi sıraladı.

Türkiye o Marvel filmlerini çok sevdi: Bir tanesi var ki herkesin favorisi! - Sayfa 1

15. Yenilmezler (The Avengers)

666 bin 250 seyirci

Marvel Sinematik Evreninin birinci fazını kapatan "Yenilmezler" (The Avengers) 666 bin 520 seyirciyle o güne kadar en çok izlenen Marvel filmi oldu.

Evrendeki süper kahramanları bir araya getiren film, Yenilmezler ekibinin beklenmedik bir düşmana karşı verdiği mücadeleyi anlatıyor.

115
Türkiye o Marvel filmlerini çok sevdi: Bir tanesi var ki herkesin favorisi! - Sayfa 2

14. Örümcek-Adam: Eve Dönüş (Spider-Man: Homecoming)

707 bin 320 seyirci

Spider-Man'in Marvel Sinematik Evreni'ndeki ilk solo filmi olan "Örümcek-Adam: Eve Dönüş" (Spider-Man: Homecoming) 707 bin 320 seyirciyle listeye 14'üncü sıradan giriş yaptı.

Vizyona girdiği dönemde son 10 yılın en iyi Temmuz açılışına imza atan film, dünyayı kurtarma ile öğrencilik arasında gidip gelen Peter Parker'ın Vulture'ı alt etme çabasını konu ediniyor.

215
Türkiye o Marvel filmlerini çok sevdi: Bir tanesi var ki herkesin favorisi! - Sayfa 3

13. Black Panther

718 bin 743 seyirci

"Captain America: Civil War" ile Marvel Sinematik Evreni'ne adım atan Black Panther'in solo filmi 717 bin 704 seyirciyle 2018 yılının en çok izlenen yabancı filmleri arasında yer aldı.

Dünya genelinde 1 milyar dolar hasılat başarısını aşan film, T'Challa, nam-ı diğer Black Panther'ın, teknolojik açıdan son derece gelişmiş ülkesini savaştan koruma mücadelesini konu ediniyor.

315
Türkiye o Marvel filmlerini çok sevdi: Bir tanesi var ki herkesin favorisi! - Sayfa 4

12. Iron Man 3

716 bin 817 seyirci

Marvel Sinematik Evreni için ilk büyük adım sayılan Iron Man'in son solo filmi "Iron Man 3", Türkiye'de 716 bin 817 seyirciyle o zamana kadar en çok izlenen Marvel filmi oldu.

Dünya genelinde 1 milyar dolar hasılat baremini aşan film, özel hayatının düşmanı tarafından yok edildiğini anlamasıyla birlikte bu işin sorumlularının peşine düşen Tony Stark'ın hikayesine odaklanıyor.

415