Trump'a suikast girişiminde 'siyah şapkalı kadın' detayı! Görüntüler ortaya çıktı, akıllara o geldi!

ABD'de, Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump, Pensilvanya'da düzenlediği seçim mitingi sırasında kürsüde konuşurken, silah sesine benzer patlamalar sonucunda sağ kulağından yaralandı. Trump'ın konuşması sırasında arkasında yer alan kadının soğukkanlı tavırları dikkat çekti.

Trump'a suikast girişiminde 'siyah şapkalı kadın' detayı! Görüntüler ortaya çıktı, akıllara o geldi! - Sayfa 1

Donald Trump'a yönelik suikast girişimi tüm dünyayı sarsarken, saldırının yapıldığı ana ait görüntülerde Trump'ın tam arkasında bulunan siyah şapkalı kadın dikkat çekti.

114
Trump'a suikast girişiminde 'siyah şapkalı kadın' detayı! Görüntüler ortaya çıktı, akıllara o geldi! - Sayfa 2

Kurşunların gelmeye başladığı ve silah seslerinin duyulduğu andaki tavırları gündem olan kadının yüzündeki tebessüm soru işareti yarattı.

214
Trump'a suikast girişiminde 'siyah şapkalı kadın' detayı! Görüntüler ortaya çıktı, akıllara o geldi! - Sayfa 3

Siyah şapkalı kadının görüntüsü, 22 Kasım 1963'te dönemin ABD Başkanı John F. Kennedy'nin uğradığı suikast sırasındaki 'siyah şemsiyeli adam'ı akıllara getirdi.

314
Trump'a suikast girişiminde 'siyah şapkalı kadın' detayı! Görüntüler ortaya çıktı, akıllara o geldi! - Sayfa 4

Eski ABD Başkanı ve kasımdaki seçimler için yeniden aday olan Donald Trump'a yönelik suikast girişimi bir anda tüm dünyanın gündemini değiştirdi. Cumartesi günü Pensilvanya'daki miting sırasında silahlı saldırıya uğrayan Trump, kulağından yaralandı. Saldırgan ise açılan ateşle etkisiz hale getirilirken, suikast girişimi sırasındaki görüntüler gündem oldu.

414