The Rolling Stone seçti: 2024 yılının en iyi 15 dizisi! Listenin sonunda öyle bir dizi var ki

The Rolling Stone, 2024 yılının şimdiye kadar yayınlanan en iyi dizilerini seçti. Listede 'Baby Reindeer'dan 'Mr. & Mrs. Smith'e, 'Shōgun'dan 'The Bear'e birçok dizi yer alıyor.

The Rolling Stone seçti: 2024 yılının en iyi 15 dizisi! Listenin sonunda öyle bir dizi var ki - Sayfa 1

The Bear

Genç bir aristokrat şefi olan Carmy, ailesinin sandviç dükkânını işletmek için Chicago'daki evine gelir. Dükkanı ve kendisini dönüştürmek için mücadele ederken, sonunda kendilerini seçilmiş ailesi olarak gösteren bir ekiple birlikte çalışır.

115
The Rolling Stone seçti: 2024 yılının en iyi 15 dizisi! Listenin sonunda öyle bir dizi var ki - Sayfa 2

Diarra from Detroit

Boşanmış, çok çalışan bir öğretmen, bir flört uygulamasının onu 90'larda kaçırılan bir çocuğun yetişkin versiyonu olduğundan şüphelendiği bir adamla eşleştirmesinin ardından yerel suçları araştırmaya başlar.

215
The Rolling Stone seçti: 2024 yılının en iyi 15 dizisi! Listenin sonunda öyle bir dizi var ki - Sayfa 3

Doctor Who

Dizinin yeni sezonu, Doctor ve yol arkadaşı Ruby Sunday'in İngiltere'deki Regency döneminden savaşla parçalanmış gelecek dünyalara kadar uzanan maceralarıyla zaman ve uzayda yaptıkları yolculuğu konu alıyor.

315
The Rolling Stone seçti: 2024 yılının en iyi 15 dizisi! Listenin sonunda öyle bir dizi var ki - Sayfa 4

Fantasmas

Fantasmas, kayıp bir altın istiridyenin hikayesini konu ediyor. Değerli nesneyi bulma arayışında olan Julio, bu süreçte New York City'nin rüya gibi, alternatif bir versiyonunda ürkütücü ve komik olaylarla karşı karşıya kalır.

415