Survivor'da elenen isim belli oldu! Yine bir ilk yaşandı

Survivor'da yarı final heyecanı yaşandı. Batuhan ve Nefise'nin ardından finale iki isim daha adını yazdırdı. Ogeday, Atakan ve Seda'nın mücadelesinde ise bir isim hayallerine ve Survivor'a veda etti. İşte merak edilen detaylar...

Survivor'da elenen isim belli oldu! Yine bir ilk yaşandı - Sayfa 1

Survivor'da yarı final heyecanı İstanbul'da canlı olarak yaşandı. Yarışmacılar aileleri ile buluştu ve ardından canlı olarak final mücadelesi verdi. İşte Survivor All Star'da yaşananlar...

16
Survivor'da elenen isim belli oldu! Yine bir ilk yaşandı - Sayfa 2

 Ogeday "Kendimi iyi hissediyorum. Hala 0-0 daha bitmiş değil. Ne zaman ki tabelada 8'i görürüm o zaman benim için bugün bitmiştir. O yüzden 0-0'mış gibi çıkacağım. Hatalarımın hepsini gözden geçiriyorum. Tekrardan daha iyi atmak için konsantreyim. Sadece yarışmayı bekliyorum" dedi.

26
Survivor'da elenen isim belli oldu! Yine bir ilk yaşandı - Sayfa 3

Seda ise "Daha rahat atmaya başladım. Bu sayıyı da almak istiyorum. Ogeday çok iyi yarışıyor gerçekten. Biraz zor görünse de ilerleyebilmem için bu sayıyı almam lazım. Yapacağım inşallah. Sonuç ne olursa olsun elimden geleni yapıyorum" dedi.

36
Survivor'da elenen isim belli oldu! Yine bir ilk yaşandı - Sayfa 4

DAHA MAÇ BİTMEDİ

Ogeday, Seda ve Atakan'ın yarıştığı yarı final mücadelesinde Atakan gerilerde kaldı. Oyun ortasında konuşan Atakan "Olmuyor demiyorum, yapamıyorum demiyorum ama daha bitmedi maç bitmedi. Burada bunu hep söylüyorum 1 tehlikelidir diye. Elimden geleni yapıyorum kazanmak da istiyorum. Şu anda durum sevimsiz benim açımdan. Bunu kırmak istiyorum ve kıracağımı da düşünüyorum. Ogeday bugün finale yakın 1 sayısı var. Ben ile Seda arasında geçecek gibi duruyor. O da çok iyi yarışıyor. Hakkımızda hayırlısı" dedi.

46