Seçil Erzan’dan mahkemeye 109 sayfalık mektup! İçini böyle döktü: Ellerim titriyor…

Dilan Polat'la aynı koğuşta kalmaya başlayan Seçil Erzan'ın, yargılandığı mahkemeye 109 sayfalık mektup yazdığı ortaya çıktı. "Yazım çirkin özür dilerim. Ellerim titriyor" diyerek mahkeme başkanından gerçekleri ispat edebilmesi için yardım talep eden Erzan, mektubunda çarpıcı ifadeler kullandı.

Seçil Erzan’dan mahkemeye 109 sayfalık mektup! İçini böyle döktü: Ellerim titriyor… - Sayfa 1

'Özel fon' adı altında aralarında Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan'ın da olduğu 29 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanan eski banka müdürü Seçil Erzan ile diğer 6 sanığın yargılanması İstanbul 41'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde sürüyor. "Kara para aklama" ve 6 ayrı suçtan tutuklu bulunan Dilan Polat'la aynı koğuşta kalmaya başlayan Seçil Erzan'ın yargılamanın yapıldığı mahkemeye 109 sayfalık mektup gönderdiği ortaya çıktı. Mahkeme başkanına el yazısı yazdığı mektupla içini döken Erzan, yaşadıklarını tek tek anlatarak mahkeme başkanından gerçekleri ispat edebilmesi için yardım talep etti. Yazdığı mektupta kimden ne kadar para aldığını ve ne kadar geri ödediğini dile getiren Erzan, kendisinin de 1 milyon 600 bin dolar bir mağduriyetinin bulunduğunu aktardı.

113
Seçil Erzan’dan mahkemeye 109 sayfalık mektup! İçini böyle döktü: Ellerim titriyor… - Sayfa 2

YAZIM ÇİRKİN ÖZÜR DİLERİM

Sabah’ın haberine göre "Yazımın çirkin olmasından dolayı özür dilerim. Ellerimin titremesi hiç durmuyor ve buradaki olanaklar kısıtlı ve çok zor" diyen Erzan, "Bu saatten sonra benim için, yaşamamın hiçbir öneminin olmadığı, sadece annemi görebilmek için dayanmaya çalıştığım çok zor acı bir sınavla sınanıyorum. Dayanmaya çalışıyor, çırpınıyorum" ifadelerini kullandı.

213
Seçil Erzan’dan mahkemeye 109 sayfalık mektup! İçini böyle döktü: Ellerim titriyor… - Sayfa 3

GERÇEKLERİ İSPAT ETMEM İÇİN YARDIM TALEP EDİYORUM

"Sizden beni bir psikolog gözü ile dinlemenizi, anlamanızı talep etmiyor böyle bir düşünce ile yazmıyorum" diyen Erzan, mahkeme başkanına, "Sadece tüm samimiyetimle özetleyerek bugüne kadar yaşanan her olayı, kişileri anlatıp, her şeyi eksiksiz bilmenizi istiyor ve gerçekleri hukuk ve adalet ile ispat edebilmem için yardım talep ediyorum" şeklinde seslendi.

313
Seçil Erzan’dan mahkemeye 109 sayfalık mektup! İçini böyle döktü: Ellerim titriyor… - Sayfa 4

AYHAN AKMAN İNŞAATINA PARA İSTEMİŞ

Erzan mektubunda, "Arda Turan'ın çok yüklü söylediği gibi nakidi yoktu. Mert Çetin ev almak için herkesi yönlendirmeye çalışıyor, arıyordu. Ayhan Akman, Zekeriyaköy'deki inşaat projesine benden almak istediği faizler ile başlamak istiyordu. Bu kişilerin mal varlıkları çok fazlaydı ancak nakit sıkışıklıkları ya da yaşamak istedikleri, yaşadıkları hayat standardını arttıracak gelirler yoktu. Bunu benden talep ediyorlardı" dedi.

413