ROK kendisini 'polis' olarak tanıtıp mesajlar atmış! "Nagehan Alçı, Yunan istihbaratçıya çalışıyor"

Nagehan Alçı, eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı’nın profil fotoğrafını polis logosu yaparak, insanlara “polismiş” gibi mesaj attığını ve kendisini şikayet ettiğini iddia etmişti.

ROK kendisini 'polis' olarak tanıtıp mesajlar atmış! "Nagehan Alçı, Yunan istihbaratçıya çalışıyor" - Sayfa 1

Kütahyalı tarafından gönderildiği iddia edilen ve Nagehan Alçı’yı “vatan haini” diye suçlayan o mesajlar ortaya çıktı.

121
ROK kendisini 'polis' olarak tanıtıp mesajlar atmış! "Nagehan Alçı, Yunan istihbaratçıya çalışıyor" - Sayfa 2

Nagehan Alçı, avukatı aracılığıyla eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı hakkında hem ceza hem de 250 bin TL’lik manevi tazminat davası açtı.

221
ROK kendisini 'polis' olarak tanıtıp mesajlar atmış! "Nagehan Alçı, Yunan istihbaratçıya çalışıyor" - Sayfa 3

Dava dilekçesinde; Nagehan Alçı, evlilik boyunca Kütahyalı’dan ağır psikolojik, fiziksel ve ekonomik şiddete uğradığı, tehdit edildiği ileri sürüldü. Alçı’nın tanınan biri olduğu ve küçük yaştaki çocuklarının olumsuz etkilenmemesi için çekişmeli açılan boşanma davasının anlaşmalı olarak sonlandırıldığı belirtildi.

321
ROK kendisini 'polis' olarak tanıtıp mesajlar atmış! "Nagehan Alçı, Yunan istihbaratçıya çalışıyor" - Sayfa 4

“CAN GÜVENLİĞİ TEHLİKEDE”

Nagehan Alçı’nın boşanma kararından sonra da Rasim Ozan Kütahyalı’nın ağır şiddetinden kurtulamadığının ileri sürüldüğü dilekçede, “Artık can güvenliği de tehlikede olan müvekkil bakımından şikayet yapmak zorunlu olmuştur. İşbu dilekçemiz ekinde sunacağımız WhatsApp mesaj örnekleri ile de kanıtlayacağımız üzere davalı mütemadi olarak davacı müvekkile hakaret etmekte, davacıyı tehdit etmekte ve ayrıca kendisini polis memuru olarak tanıtmak suretiyle üçüncü kişilere mesajlar göndererek davacı aleyhine asılsız suçlamalarda bulunmakta, iftira atmaktadır” ifadeleri kullanıldı.

421