ROK havalimanını birbirine kattı! THY personeline; beyinsiz, küçük zekalı, p…venk!

Boşandığı eşi Nagehan Alçı’yı tehditleriyle gündemden düşmeyen Rasim Ozan Kütahyalı’nın son vukuatı çok konuşulacak cinsten... İstanbul Havalimanı’nı birbirine kattı. THY personeline ağza alınmayacak hakaretler yaptı.

ROK havalimanını birbirine kattı! THY personeline; beyinsiz, küçük zekalı, p…venk! - Sayfa 1

Nagehan Alçı, avukatı aracılığıyla eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı hakkında hem ceza hem de 250 bin TL’lik manevi tazminat davası açtı.

141
ROK havalimanını birbirine kattı! THY personeline; beyinsiz, küçük zekalı, p…venk! - Sayfa 2

Dava dilekçesinde; Nagehan Alçı, evlilik boyunca Kütahyalı’dan ağır psikolojik, fiziksel ve ekonomik şiddete uğradığı, tehdit edildiği ileri sürüldü. Alçı’nın tanınan biri olduğu ve küçük yaştaki çocuklarının olumsuz etkilenmemesi için çekişmeli açılan boşanma davasının anlaşmalı olarak sonlandırıldığı belirtildi.

241
ROK havalimanını birbirine kattı! THY personeline; beyinsiz, küçük zekalı, p…venk! - Sayfa 3

Nagehan Alçı’nın boşanma kararından sonra da Rasim Ozan Kütahyalı’nın ağır şiddetinden kurtulamadığının ileri sürüldüğü dilekçede, “Artık can güvenliği de tehlikede olan müvekkil bakımından şikayet yapmak zorunlu olmuştur.

341
ROK havalimanını birbirine kattı! THY personeline; beyinsiz, küçük zekalı, p…venk! - Sayfa 4

İşbu dilekçemiz ekinde sunacağımız WhatsApp mesaj örnekleri ile de kanıtlayacağımız üzere davalı mütemadi olarak davacı müvekkile hakaret etmekte, davacıyı tehdit etmekte ve ayrıca kendisini polis memuru olarak tanıtmak suretiyle üçüncü kişilere mesajlar göndererek davacı aleyhine asılsız suçlamalarda bulunmakta, iftira atmaktadır” ifadeleri kullanıldı.

441