Spor
09 Tem 2024 19:54 Son Güncelleme: 09 Tem 2024 19:59

Real Madrid'in ABD turu: Ancelotti'nin gözdesi Arda Güler sahne alıyor

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin ABD'deki hazırlıkları hız kazandı. Arda Güler, Endrick ve diğer genç yetenekler bu turda sahne alacak.

Avrupa Şampiyonası ve Copa America çeyrek finallerinin sona ermesiyle birlikte, Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin Amerika Birleşik Devletleri'nde gerçekleştireceği hazırlıklar hız kazandı.

28 Temmuz ve 6 Ağustos tarihleri arasında Milan, Barcelona ve Chelsea ile oynanacak maçlardan oluşan bu mini turda, İtalyan teknik adamın kadrosuna alacağı 14 oyuncu netleşti. Ancelotti'nin kadrosunda, Avrupa Şampiyonası'nın en büyük genç yeteneklerinden biri olarak dikkat çeken Arda Güler de yer alacak.

Caption

AS'ta yer alan habere göre; 19 yaşındaki milli yıldızımız Arda Güler, Madrid'in bu seneki yaz kamplarında en büyük cazibe merkezlerinden biri olacak. Ona, Vinicius ve Arda'nın Brezilyalı versiyonu olan Endrick de eşlik edecek.

Erken yaşta büyük sahnelerde parlayan ve taraftarlar arasında büyük bir çekiciliğe sahip olan Endrick, büyük ilgi görecek. Brezilya'nın Copa America'nın çeyrek finalinde Uruguay'a elenmesi Ancelotti'yi Valverde'den yoksun bıraksa da, Militao ve Rodrygo'nun da aralarında bulunduğu Brezilya kadrosunun tamamını kazandırdı.

Ancelotti, Carvajal, Mendy, Tchouameni, Camavinga, Bellingham ve Mbappe gibi isimler olmadan hazırlıklara devam etmek zorunda kalacak.

Bu oyuncular, tatillerini erken sonlandırmadıkları sürece 14 Ağustos'ta Varşova'da Atalanta'ya karşı oynanacak Avrupa Süper Kupası'nda forma giymeleri zor görünüyor.

'GÜLERMANIA' BAŞLIYOR

ABD turu, Ancelotti'nin Arda Güler'e vereceği rolün belirlenmesi açısından önemli bir gösterge olacak.

Deneyimli teknik adam, gelecek sezon Arda Güler'in rolünün daha belirgin olacağını belirtti. Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Madrid taraftarları için bu, genç yıldız Arda Güler'i ilk kez izleme fırsatı olacak.

Geçen yıl yaşadığı diz problemleri nedeniyle sezon öncesi kampını kaçıran Güler, şimdi parlayan bir yıldız olarak geri dönüyor.