Pis Yedili'nin Dilkopat'ı Güneş Zavrak tam bir estetik harikası oldu! 'Annen tanıyabiliyor mu bari?'

Estetik operasyonlarla oldukça değişen Pis Yedili'nin Dilkopat'ı Güneş Zavrak'ın son hali sosyal medyanın konuşulanlarından oldu. Pis Yedili tekrarları ile izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Pis Yedili oyuncuları şimdi ne yapıyor? Kimi isimler popülerliğini devam ettiremezken kimileri ise kariyer basamaklarını üçer beşer tırmandı. Değişimleri dikkat çeken oyunculardan biri de Pis Yedili'nin Dilkopat'ı Güneş Zavrak. İşte Pis Yedili'nin Dilkopat'ı Güneş Zavrak'ın estetikli hali…

Pis Yedili'nin Dilkopat'ı Güneş Zavrak tam bir estetik harikası oldu! 'Annen tanıyabiliyor mu bari?' - Sayfa 1

Pis Yedili'nin oyuncuları aradan geçen 10 yılda öyle bir değiştiler ki tanımak neredeyse imkansız oluyor. Bu isimlerden biri de Pis Yedili'nin Dilkopat'ı Güneş Zavrak.

1130
Pis Yedili'nin Dilkopat'ı Güneş Zavrak tam bir estetik harikası oldu! 'Annen tanıyabiliyor mu bari?' - Sayfa 2

Aradan geçen yıllarda değişimleri büyük olan Pis Yedili oyuncuları sevenlerini şaşırtıyor. Değişimi ile dudak uçuklatan isimlerden biri olan Pis Yedili'nin Dilkopat'ı Güneş Zavrak'ın sosyal medya paylaşımları ilgi odağı oluyor. Bakın 10 yılı aşkın sürede Pis Yedili oyuncuları nasıl değişmiş...

2130
Pis Yedili'nin Dilkopat'ı Güneş Zavrak tam bir estetik harikası oldu! 'Annen tanıyabiliyor mu bari?' - Sayfa 3

Pis Yedili, okudukları lisede yangın çıktığı için açıkta kalır. Filiz Hanım, onları özel bir liseye yerleştirir. Ama sınıf arkadaşları onları hiç sevmez ve onlara "varoş" diye hitap etmeye başlar. Kolejin başarıya endeksli sistemine sıkı sıkıya sahip çıkan müdire Esma Sultan, bu öğrencilerin lisenin not ortalamasını düşüreceği endişesiyle onları istemese de, altın kalpli müdür yardımcısı Hasan Paşa'nın ve Filiz Hanım'ın destekleri ile bu yedi öğrencinin hayatında, yeni okullarında yepyeni bir yaşam başlar.

3130
Pis Yedili'nin Dilkopat'ı Güneş Zavrak tam bir estetik harikası oldu! 'Annen tanıyabiliyor mu bari?' - Sayfa 4

Bir döneme damga vuran gençlik dizisi Pis Yedili oyuncularını da ünlü etmişti. Pis Yedili'nin genç yıldızları aradan geçen yıllarda nasıl değişti?

4130