Payitaht Abdülhamid'in usta ismi Salahsun Hekimoğlu'ndan acı haber! Hayatını kaybetti…

'Payitaht Abdülhamid', 'Diriliş Ertuğrul', 'Kara Para Aşk', 'Muhteşem Yüzyıl', 'Kavak Yelleri', 'Dudaktan Kalbe', 'Kurtlar Vadisi', 'Arka Sokaklar' gibi birçok diziden tanıdığımız usta oyuncu Salahsun Hekimoğlu'ndan acı haber geldi! Oyuncu ve seslendirme sanatçısı Salahsun Hekimoğlu, 74 yaşında vefat etti.

Payitaht Abdülhamid'in usta ismi Salahsun Hekimoğlu'ndan acı haber! Hayatını kaybetti… - Sayfa 1

Sanat camiası bir ustasını daha kaybetti! Yer aldığı dizi ve filmlerin yanı sıra sesi ile hayat verdiği karakterlerde yaşayacak olan Salahsun Hekimoğlu'ndan acı haber geldi.

15
Payitaht Abdülhamid'in usta ismi Salahsun Hekimoğlu'ndan acı haber! Hayatını kaybetti… - Sayfa 2

"Arka Sokaklar", "Dudaktan Kalbe", "Payitaht Abdülhamid", "Kurtlar Vadisi" gibi yapımlarda boy gösteren ve aynı zamanda seslendirme sanatçısı Salahsun Hekimoğlu, 74 yaşında yaşamını yitirdi. Acı haberi Oyuncular Sendikası duyurdu. 

25
Payitaht Abdülhamid'in usta ismi Salahsun Hekimoğlu'ndan acı haber! Hayatını kaybetti… - Sayfa 3

Oyuncular Sendikası, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Değerli üyemiz Salahsun Hekimoğlu hayatını kaybetti. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabır diliyoruz. Çok üzgünüz. Başımız sağ olsun" ifadelerine yer verdi.

35
Payitaht Abdülhamid'in usta ismi Salahsun Hekimoğlu'ndan acı haber! Hayatını kaybetti… - Sayfa 4

SALAHSUN HEKİMOĞLU KİMDİR?

"Payitaht Abdülhamid", "Diriliş: Ertuğrul", "Kurtlar Vadisi", "Arka Sokaklar ve "Kavak Yelleri"nin arasında olduğu birçok popüler dizide rol alan Hekimoğlu, 1 Ocak 1950'de dünyaya geldi.

45