Gündem
19 Ağu 2024 18:51 Son Güncelleme: 19 Ağu 2024 18:54

“Özel’in bacağı kırılmadı, silahla vurdular” Olay yaratacak iddia

Abdurrahman Dilipak, Bill Gates’in maymun çiçeği hastalığını yaydığına dair iddialarını Özgür Özel’in ayağının kırılmasıyla devam etti. Dilipak, Özel’in silahlı saldırıya uğradını öne sürdü.

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in ayağında kırık oluştuğunu açıklamıştı.

Abdurrahman Dilipak, sosyal medyada yaptığı açıklamada Özgür Özel’in ayağının kırılmadığını silahla saldırıya uğradığını öne sürdü. Dilipak şunları yazdı:

“Özgür Özel'in bacağı kırılmamış, silahla vurmuşlar! Hay Allah ne oluyor bu memlekette. Vuran kim, niye vurmuşlar. Bu gerçek niçin saklanıyor. Vuran kişi şimdi nerede.. Bir Ana muhalefet partisinin genel başkanının başına bu geliyor, kimse işin aslını bilmiyorsa ne yapmak gerek. Vuran aynı partiden biri mi yoksa.. Peki Özel vurulurken korumaları nerede, yanında kimse yok mu? Adam yakalandı mı, yakalanmadı mı? Başka yaralanan birileri var mı? Bu iş yargıya intikal etti mi, etmedi ise niçin? CHP parti olarak bu işin peşine düşmeyecek mi? Bir kişiye yapılan bir haksızlık, aslında bütün bir topluma yöneltilmiş bir tehdittir. "Kol kırılır yen içinde kalırsa" ya o kollar çolak kalır, ya da kangren olur, kesilir.”