Kocası 'Evden kaçtı' dedi, cinayet çıktı! Katilin kimliği herkesi şok etti

Giresun'un Güce ilçesinde 3 yıl önce "evden kaçtı" denilerek ihbarda bulunulan kadının öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan kocası Savaş B. dahil 5 kişiden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gelini taciz ettiği öne sürülen kayınbaba da tutuklandı.

Kocası 'Evden kaçtı' dedi, cinayet çıktı! Katilin kimliği herkesi şok etti - Sayfa 1

Didem Arslan'ın televizyon programına da konu olan Nuran B. olayında sıcak bir gelişme yaşandı. Giresun'un Güce ilçesinde yaşayan 28 yaşındaki Nuran B., 3 yıl önce gece yarısı kayıplara karıştı. Kaybın sır perdesi aralandı ve genç kadının cinayete kurban gittiği açığa çıktı.

110
Kocası 'Evden kaçtı' dedi, cinayet çıktı! Katilin kimliği herkesi şok etti - Sayfa 2

Edinilen bilgiye göre, Nuran B.'nin eşi Savaş B. Güce İlçe Jandarma Komutanlığına müracaat ederek eşinin 11 Haziran 2021 tarihinde gece saatlerinde camdan atlamak suretiyle evden kaçtığına dair ihbarda bulunması üzerine Tirebolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

210
Kocası 'Evden kaçtı' dedi, cinayet çıktı! Katilin kimliği herkesi şok etti - Sayfa 3

NURAN B. CİNAYETİNDE 5 AKRABAYA GÖZALTI

JASAT tarafından yapılan araştırmalarda karayollarındaki plaka tanıma sistemleri ve kamera kayıtlarının incelenmesinin ardından elektronik cihaz ile tespit edilen noktalarda yapılan kazı çalışması sonucunda elde edilen bulgular kriminal incelemeye gönderildi.

310
Kocası 'Evden kaçtı' dedi, cinayet çıktı! Katilin kimliği herkesi şok etti - Sayfa 4

Olayla ilgili Nuran B.nin eşi Savaş B.'nin de içerisinde olduğu Cemal B. Yeter B., Emir B. ve Hatice B. olmak üzere 5 yakını gözaltına alındı.

410