Magazin
17 Haz 2024 08:55 Son Güncelleme: 17 Haz 2024 16:35

Oktay Kaynarca'nın 'milliyetçilik' yorumu tartışma çıkarttı! Sosyal medyada gündem oldu…

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, katıldığı bir programda milliyetçilik ile ilgili konuştu. "Ben Türkiyeliyim. Türkiye milliyetçisiyim" diyen ünlü oyuncu, sosyal medyada gündem oldu.

Oyuncu Oktay Kaynarca, A Para'da yayımlanan 'Biz Bize' programındaki açıklamalarıyla sosyal medyanın gündemine oturdu.

Kaynarca'nın, "Ben Türkiyeliyim, Türkiye milliyetçisiyim" açıklaması sosyal medyayı ikiye böldü.

"BEN ŞEHİR MİLLİYETÇİLİĞİNİ SEVMEM"

Ünlü oyuncu programda "Ben şehir milliyetçiliğini sevmem. Ülke milliyetçiliğini severim. Ben Türkiyeliyim. Türkiye milliyetçisiyim" sözlerini kullandı.

Kaynarca'nın açıklaması kısa sürede sosyal medyada gündem olurken; "Oktay Kaynarca" ismi de X'e "En Çok Konuşulanlar" listesine girdi.

Bunun ardından Cerrahpaşalı Halit de çok konuşulanlarda yer aldı. Sebebi ise oyuncu Kaynarca'ya tepki gösterenlerin yaptığı bir gönderme idi. Dizide Cerrahpaşalı Halit Süleyman Çakır'ı vurarak öldürüyordu.

TEPKİLERDEN SONRA AÇIKLAMA YAPTI

Oktay Kaynarca gelen tepkilerden sonra açıklama yaparak "Batısı doğusu kuzeyi güneyi bana göre birdir ve bayrağımın dalgalandığı her yer memleketimdir. Herkes Türk olmak zorunda değildir ama ben bir TÜRK olarak bu topraklarda yaşayan herkesi Türkiyelim dedirtmek adına Türkiyeli bir Türküm!!!" dedi.

Adem Enes simli sosyal medya kullanıcısı da Kaynarca'nın ödül aldığı anları paylaşarak "Oktay Kaynarca 3 Mayıs günü sana Altın Bozkurt Ödülü vermiştik o ödülü biz verdik. Ödülü iade etmeni istiyoruz" açıklamalarında bulundu.