Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı'yı topa tuttu! 'Hayatımın en büyük pişmanlığı…'

Gazeteci Nagehan Alçı, bir süre önce tek celsede boşandığı Rasim Ozan Kütahyalı’yı topa tuttu. “Yıllardır kendime itiraf edemediğim, içimde biriktirdiğim bazı gerçeklerden bahsetme vakti geldi” diyen Nagehan Alçı, eski eşi için “Hayatımın en büyük pişmanlığı” ifadelerini kullandı ve çarpıcı iddialarda bulundu.

Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı'yı topa tuttu! 'Hayatımın en büyük pişmanlığı…' - Sayfa 1

2010 yılında evlenen Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı, 2023 yılında 13 yıllık evliliklerini tek celsede bitiren ikili anlaşmalı olarak boşanmıştı. Alçı boşanmanın ardından 'Anlaşmalı, dostça, güzel bir şekilde bitirdik' derken Kütahyalı ise 'Güzel, dostça, anlaşmalı olarak boşandık. Her şey iyi' açıklamasında bulunmuştu. Ancak Nagehan Alçı, bugün yaptığı açıklamalarla eski eşi Rasim Ozan Kütahyalıyı adeta topa tuttu.

132
Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı'yı topa tuttu! 'Hayatımın en büyük pişmanlığı…' - Sayfa 2

Eski eşi için “Hayatımın en büyük pişmanlığı” ifadelerini kullanan Nagehan Alçı, “Klavyenin başındaki en zor dakikalarım bunlar” diyerek çarpıcı itiraflarda bulundu.

232
Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı'yı topa tuttu! 'Hayatımın en büyük pişmanlığı…' - Sayfa 3

“EVLİLİĞİM BOYUNCA ŞİDDET VE KORKUNÇ BOYUTLARDA MANİPÜLASYONA MARUZ KALDIM…”

Başkaları için avaz avaz bağırırken kendi için hep sustuğunu, içine attığını dile getiren Nagehan Alçı, “Evliliğim boyunca maruz kaldığım şiddet ve korkunç boyutlardaki manipülasyonun üzerini çocuklarıma bu hikayeyi miras bırakmayayım, böyle bir şeyle anılmasınlar, kendi mağduriyetim işimin önüne geçmesin, diyerek örttüm. En büyük pişmanlığım onca zaman yaşadıklarım sanki kendi kusurummuş gibi susmuş olmamdır. Uğradığım şiddetle kendi kendime baş etmeye çalıştım” şeklinde konuştu.

332
Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı'yı topa tuttu! 'Hayatımın en büyük pişmanlığı…' - Sayfa 4

"KORUNMAK İÇİN POLİS ÇAĞIRDIM..."

Korunmak için kapıya polis çağırdığını, çocuklarının kötü etkilenmemesi için ise geri gönderdiğini de dile getiren Nagehan Alçı, “Nihayet geçen yıl cesaretimi toplayıp sırf bu şiddet ve işkenceden kurtulmak için dava açtım fakat yine tehdit edilerek bana dayatılan boşanma şartlarını kabul ettim. Ancak boşanmakla da şiddetten kurtulamadım sevgili hemcinslerim… Her gün hakarete ve iftiraya uğramaktan, tehdit edilmekten kurtulamadım” dedi ve artık hukuki yollara başvuracağını açıkladı:

432