Müge Anlı'da stüdyo buz kesti... Kıyma makineli dehşetten taciz çıktı...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen kıyma makinesi cinayetinde Güllü Çolak, sevgilisi Mehmet Taşpınar'ın 13 yaşındaki bir kızın müstehcen fotoğraflarını çektiğini ve ölümle tehdit ettiğini söyledi. Çolak, o olayı, "Kız annesinin yanında titriyordu" sözleriyle anlattı.

Müge Anlı'da stüdyo buz kesti... Kıyma makineli dehşetten taciz çıktı... - Sayfa 1

Türkiye, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen kıyma makinesi cinayeti ile sarsıldı. Şoke eden olaylar, Mehmet Taşpınar'ın 13 yıldır birlikte yaşadığı Güllü Çolak'ı bulmak için programa katılmasıyla ortaya çıktı.

18
Müge Anlı'da stüdyo buz kesti... Kıyma makineli dehşetten taciz çıktı... - Sayfa 2

Güllü Çolak'ın yeğeni, "Babaannem, halam ve amcam bir kişiyi öldürüp kıyma makinesinden geçirdiler." sözleri ile tüm Türkiye'yi şoka uğrattı. Öldürülen kişinin kim olduğu ve yaşananlar araştırılırken Güllü Çolak ve sevgilisi Mehmet Taşpınar suçlamaları yalanladı.

28
Müge Anlı'da stüdyo buz kesti... Kıyma makineli dehşetten taciz çıktı... - Sayfa 3

"13 YAŞINDAKİ KIZIN ÇIPLAK FOTOĞRAFLARINI ÇEKİP…"

Programın bugünkü bölümünde Güllü Çolak'ın Mehmet Taşpınar hakkında ortaya attığı iddia, "Yok artık" dedirtti. Güllü Çolak, Mehmet Taşpınar'ın köylerindeki 13 yaşındaki bir kız çocuğunun müstehcen fotoğrafları üzerinden ailesini tehdit ettiği açıkladı.

38
Müge Anlı'da stüdyo buz kesti... Kıyma makineli dehşetten taciz çıktı... - Sayfa 4

"KIZ ANNESİNİN YANINDA TİTRİYORDU"

Çolak, "Mehmet Taşpınar küçük kızı 'Eğer bana fotoğraf atmazsan yeğenini öldürürüm' diyerek tehdit etmiş. Ben fotoğrafları gördüm. Çocuğu kandırmış çırılçıplak fotoğraflarını çektirmiş. Ben Mehmet'e 'O kız kızın yaşında utanmıyor musun?' dedim. Kız annesinin yanında titriyordu. O insanları tehdit etti. Görüntüleri flash bellekte saklıyordu" ifadelerini kullandı. Yayına telefonla bağlanan aile mide bulandıran iddiayı doğruladı.

48