Gündem
01 Eyl 2024 21:59 Son Güncelleme: 01 Eyl 2024 22:03

Mourinho yıldız isimleri antrenmana bile almıyor

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jose Mourinho, Sportif Direktör Mario Branco'yla bir görüşme daha yaparak takımdan ayrılması gereken futbolcularla antrenman yapmak istemediğini iletti.

Fenerbahçe bir yandan transfer yaparken bir yandan eldeki oyuncuları çıkarmak için yoğun çaba sarfediyor. Teknik Direktör Jose Mourinho kadronun daralması için Sportif Direktör Mario Branco'ya baskı yapmaya devam ediyor. Portekizli teknik adam, antrenmanların daha verimli geçmesi için minimum 6 ismin daha takımdan ayrılması gerektiğini belirtti.

6 FUTBOLCUYU KESİNLİKLE İSTEMİYOR

Jose Mourinho'nun kesinlikle ayrılmasını istediği isimler arasında, Omar Fayed, Luan Peres, Rade Krunic, Ryan Kent, Emre Mor ve Burak Kapacak bulunuyor.

LEVENT MERCAN VE CENGİZ ÜNDER'İN GELECEĞİ BELİRSİZ

Portekizli teknik adam ayrıca; sol bek transferi gerçekleştirilirse Levent Mercan'ın, iyi bir teklif gelirse Cengiz Ünder'in gönderilmesine de sıcak bakıyor.

SERDAR AZİZ KENDİNE KULÜP ARIYOR

Halen Fenerbahçe kadrosunda gözüken Serdar Aziz ise antrenmanlara çıkmıyor. Kadroda düşünülmeyen oyuncu kendine kulüp aramaya devam ediyor.

MİHA ZAJC GÖNDERİLDİ

Fenerbahçe Kulübü, Sloven orta saha oyuncusu Miha Zajc'ın Fransa 1. Futbol Ligi (Ligue 1) takımlarından Toulouse'a kiralandığını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Miha Zajc’ın kiralık olarak transferi için Fransız ekibi Toulouse ile 1 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Miha Zajc’a başarılı bir sezon dileriz." denildi.

Fenerbahçe'ye Ocak 2019'da transfer olan 30 yaşındaki futbolcu, sarı-lacivertli formayla 123 resmi maça çıkıp 20 kez gol sevinci yaşadı.