Spor
23 Haz 2024 14:41 Son Güncelleme: 23 Haz 2024 14:43

Mehmet Demirkol'dan Kaan Ayhan özrü: Tepkiler sonuna kadar haklı

Gazeteci ve yorumcu Mehmet Demirkol, 3-0'lık Portekiz maçının ardından "Kaan sakatlanmış galiba. Bu tip durumlarda çok sakat olur biliyorsun" yorumunu gelen eleştirilerin haklı olduğunu belirterek, "Hiçbir milli futbolcunun; hele de Kaan Ayhan’ın görevden kaçacağını asla düşünmem" ifadelerini kullandı.

Yorumcu Mehmet Demirkol, Milli Takım'ın EURO 2024'te Portekiz karşısında aldığı 3-0'lık mağlubiyet sonrası, "Kaan sakatlanmış galiba, anladığım kadarıyla. Bu tip durumlarda çok sakat olur biliyorsun. İşler kötü gitmeye başladığı zaman herkes sakatlanır. Birisi için söylemedim ama olan bir şeydir biliyorsun" diye konuşmuştu.

Videonun sosyal medyada yayınlanmasının ardından pek çok tepki ve eleştiri gelirken, Demirkol kişisel X hesabından bir paylaşımla özür diledi.

Mehmet Demirkol şunları söyledi: "Bu sabah Guten Morgen'da Kaan Ayhan ile ilgili yaptığım yoruma gelen eleştiri ve tepkiler sonuna kadar haklı. Tabii ki kastetmek istediğim o değildi. Onca turnuva takibinden sonra biliyorum ki, plan hiç çalışmadığında hafif sakatlıklar bile dayanılmaz olur. Yani anlatmak istediğim Kaan özelinde değil, genel bir durum. Zaten bunu da bir sonraki cümlede söylüyorum. Hiçbir milli futbolcunun; hele de Kaan Ayhan’ın görevden kaçacağını asla düşünmem.
Saygılarımla."