Meğer ünlüler böyle zayıflıyormuş! Bu karışım 1 haftada 3 kilo verdiriyor…

Hepimizin her gün düzenli olarak su tüketmesi, genel sağlığımızı korumanın yanı sıra organlarımız ve cildimiz için de son derece önemlidir. İşte suyla yapabileceğiniz ünlülerin fit görünümlerinin en büyük sırlarından biri olan bu karışım hakkında bilmeniz gerekenler...

Meğer ünlüler böyle zayıflıyormuş! Bu karışım 1 haftada 3 kilo verdiriyor… - Sayfa 1

Tarçınlı suyun kilo vermeye yardımcı olduğu düşünülmekte olup, son araştırmalar bu iddianın gerçek olabileceğini göstermektedir. Tarçın suyu, metabolizmayı hızlandırarak yağ yakımını destekler. Bir çalışmada, tarçının termojenezi (vücudun ısı üretimini) %20'ye kadar artırdığı ve bu sayede daha fazla kalori yakılmasına yardımcı olduğu bulunmuştur.

124
Meğer ünlüler böyle zayıflıyormuş! Bu karışım 1 haftada 3 kilo verdiriyor… - Sayfa 2

Ayrıca, tarçın iştahı ve aşermeyi azaltarak sağlıksız gıdaların tüketimini kontrol etmeye yardımcı olur. Tarçınlı su, yağların ve karbonhidratların sindirimine destek olarak bu besinlerin vücut yağı olarak depolanmasını engeller. Sağlıklı bir diyet ve egzersiz ile birleştirildiğinde, tarçınlı su kilo vermenin etkili bir yolu olabilir.

224
Meğer ünlüler böyle zayıflıyormuş! Bu karışım 1 haftada 3 kilo verdiriyor… - Sayfa 3

TARÇINLI SU NASIL HAZIRLANIR?

Bu içecek için ihtiyacınız olanlar sadece biraz tarçın ve sudur.

YAPILIŞI:

1 litre suyu bir tencereye alın ve içerisine 6 adet çubuk tarçın ekleyip demlenmeye bırakın. Tarçın, aromasını ve rengini suya verdikten sonra içebilirsiniz. İsterseniz karanfil veya limon da ekleyebilirsiniz. Günde 3 defa içmeniz önerilmektedir.

324
Meğer ünlüler böyle zayıflıyormuş! Bu karışım 1 haftada 3 kilo verdiriyor… - Sayfa 4

HER GÜN İÇİN

Tarçınlı su içmek, genel sağlığınızı iyileştirmenin ve kilo vermenin harika bir yoludur. Günlük rutininize eklemeniz yeterlidir ve ne kadar iyi hissettiğinize şaşıracaksınız.

424