Maura Icardi'den ayrılan Wanda Nara'dan olay paylaşım! Sere serpe uzanıp masaj yaptırdı!

Ünlü futbolcu Icardi ile yollarını ayırma kararı alan Wanda Nara magazin gündemine bomba gibi düştü. Masaj yaptırdığı anları paylaşan Wanda'nın o anları ve rahat tavırları kısa sürede viral oldu.

Maura Icardi'den ayrılan Wanda Nara'dan olay paylaşım! Sere serpe uzanıp masaj yaptırdı! - Sayfa 1

Galatasaray'ın Arjantinli süper yıldızı Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara, geçtiğimiz günlerde boşanma kararı almıştı. Wanda Nara aldığı kararı sosyal medya hesabından resmen duyurmuştu.

16
Maura Icardi'den ayrılan Wanda Nara'dan olay paylaşım! Sere serpe uzanıp masaj yaptırdı! - Sayfa 2

Wanda Nara, Icardi ile haklarında çıkan boşanma haberlerini "Mauro ile aile olmaya devam edeceğiz" sözleri ile doğrulamıştı. Aralarına üçüncü bir kişinin girdiği iddia edilen Wanda Nara'nın bir zamanlar Icardi'nin kendisini aldattığı China Suarez'in eski sevgilisi L-Gante ile bir gece kulübünde birlikte görüntülendiği öne sürülmüştü. 

26
Maura Icardi'den ayrılan Wanda Nara'dan olay paylaşım! Sere serpe uzanıp masaj yaptırdı! - Sayfa 3

İHANET İDDİALARINI YALANLAMIŞTI

L-Gante hakkındaki soruları neden yanıtlamadığı sorulan Wanda Nara "Açıklığa kavuşturulacak bir şey yok, çok fazla yalan söylendi, o benim arkadaşım" açıklamasında bulunmuştu. Sözlerine "Aynı müzik şirketiyle çalışıyoruz" şeklinde devam eden isim yine iddiaları sonuna kadar yalanlamıştı. 

36
Maura Icardi'den ayrılan Wanda Nara'dan olay paylaşım! Sere serpe uzanıp masaj yaptırdı! - Sayfa 4

CÜRETKAR POZLARIYLA SOSYAL MEDYAYI SALLIYOR

 Wanda Nara, Instagram hesabından paylaştığı cüretkar pozlarla sosyal medyayı sallıyor. +18 içeriklerin yer aldığı Divasplay ile de çalışan Nara, kusursuz fiziğiyle ve güzelliğiyle yoğun ilgi görüyor. 

46