MasterChef'te 12. önlük sahibini buldu! Mehmet şef yarışmacılara patladı

Masterchef Türkiye'de 12. yarışmacı elemeler sonucu belirlendi. Masterchef'te elemeler devam ediyor. 8 yarışmacı daha belirlenecek ve yarışma 20 kişilik ekiple devam edecek. Mehmet şef ikinci tura kalamayan yarışmacı sert bir şekilde uyardı.

MasterChef'te 12. önlük sahibini buldu! Mehmet şef yarışmacılara patladı - Sayfa 1

Danilo şef, bir önceki gün Leyla'ya Deniz ile yaşadığı gerginliğin motivasyonunu etkileyip etkilemediğini sordu. Leyla, "Hiç etkilemedi, tam tersine pozitif olarak etkilendim. Daha çok hırslandım onların yanına çıkabilmek için. Çünkü benim de onların yanında yerim olduğunu düşünüyorum. Çağlar'la görüştük, özür diledi, yanlış anlaşılma olduğunu söyledi. Oranın psikolojisi ve buranın havası çok farklı. Belki oraya çıktığımda ben de aşağıdakilerle konuşabilirim." cevabını verdi.

111
MasterChef'te 12. önlük sahibini buldu! Mehmet şef yarışmacılara patladı - Sayfa 2

'İŞİNE KARIŞILINCA BİRAZ KIZIYOR'

Mehmet Şef, Eda'yla ilgili jüri üyesi olan arkadaşlarına "Çok işine karışılınca biraz kızıyor. İkinize de söyleyeyim. Yanına gidip dün benim yaptığım gibi bunda pul var, kızım bak o pulu almazsan balığa sos geçmez' gibi şeyler söylediğimizde bize bir dur, bir sabırlı ol, tabağı ye şekline geliyor. Çok direk çıkışlar yapmayın" dedi.

211
MasterChef'te 12. önlük sahibini buldu! Mehmet şef yarışmacılara patladı - Sayfa 3

İKİNCİ TURA KALAN YARIŞMACILAR

İlk turdan ikinci tura kalan yarışmacılar sıralama olmadan; Zübeyde, Nigar, Eda, Nida, Ezgi

311
MasterChef'te 12. önlük sahibini buldu! Mehmet şef yarışmacılara patladı - Sayfa 4


Mehmet Şef, ikinci tura çıkamayan yarışmacıları uyardı. Şef, 'Bir kaç arkadaşları ciddi şekilde uyararak gideceğiz. Onların faydasına olacağını düşünüyoruz. Sirkelediğimiz yarışmacılar kendilerine geliyorlar." diyerek bir kaç yarışmacıya özellikle dikkat çekti.

411