Spor
20 Haz 2024 16:08 Son Güncelleme: 20 Haz 2024 16:10

Luka Modric'i kızdıran soru: Röportajı terk etti

Luka Modric, Hırvatistan'ın Arnavutluk ile berabere kaldığı maçın ardından kendisine yöneltilen soruya sinirlenerek röportajı terk etti.

Luka Modric, Hırvatistan'ın Arnavutluk ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından kendisi ve ülkesinin yaşlı oyuncuları hakkında sorulan tartışmalı bir soru sonrası röportajı terk etti.

Hırvatistan, B Grubu'nda önemli bir üç puan almanın eşiğindeyken Klaus Gjasula'nın uzatma dakikalarında attığı golle Arnavutluk bir puanı kurtardı.

Bu beraberlik Hırvatistan'ı zorlu bir duruma soktu ve eleme aşamalarına geçme şansını sürdürebilmek için son maçlarında son şampiyon İtalya'yı yenmeleri gerekiyor.

MODRIC'İ KIZDIRAN SORU
Sonuçtan dolayı hayal kırıklığına uğradığı görülen Modric, maç sonrası daha da sinirlendi ve İspanyol bir gazetecinin sorusu üzerine röportajı erken terk etti.

Real Madrid'in orta saha oyuncusu, Hırvatistan'ın genç oyuncularının İtalya'ya karşı oynayacakları son grup maçında kadroda yer alıp almaması gerektiği sorulduğunda şaşkın bir bakış attı.

38 yaşındaki oyuncu, dönüp gitmeden önce "Hadi ama! Gidelim" dedi.

HIRVATİSTAN'IN KİLİT İSMİ
Beşinci Avrupa şampiyonasında ve dokuzuncu büyük turnuvasında mücadele eden Modric, Hırvatistan'ın son yıllardaki başarılarında kilit isimlerden biri oldu.

Ancak bu sezon Real Madrid'de formda olmayan orta saha oyuncusu, son EURO'sunu oynayabilecek birkaç yıldızdan biri.

Modric'in orta saha partnerleri Mateo Kovacic ve Marcelo Brozovic de 30 yaşın üzerinde. 35 yaşındaki Ivan Perisic ise kanatta oynamaya devam ediyor.

Gazetecilerin yanından ayrılmadan önce Modric, İtalya'ya karşı oynayacakları kritik maçta takımının korkusuzca oynayacağını vurguladı:

Başka seçeneğimiz yok; İtalya'yı yenmeliyiz ve bunu ancak ikinci yarıda Arnavutluk'a karşı oynadığımız gibi oynarsak başarabiliriz. İtalya karşısında zorlanacağız, iyi organize olmuş bir takımlar ve mükemmel bir antrenörleri var. Başından beri final maçının belirleyici olacağını biliyorduk. Korkmadan oynayacağız. Bildiğimiz şeyi yaparsak, her rakiple güvenle karşılaşabiliriz.