Kavga büyüyor: Nagehan Alçı’dan olay ROK sözleri! ‘Benim kazandığım parayı…’

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı hakkında gündeme oturacak yeni açıklamalar yaptı. Fiziksel şiddete maruz kaldığı için eve polis çağırdığını söyleyen Nagehan Alçı’nın ‘kazandığı para’ ile ilgili itirafları ise olay oldu.

Kavga büyüyor: Nagehan Alçı’dan olay ROK sözleri! ‘Benim kazandığım parayı…’ - Sayfa 1

3 Ekim 2023’te anlaşmalı olarak boşanan Nagehan Alçı ile Rasim Ozan Kütahyalı arasındaki çatışma gündemden düşmüyor. Son olarak Nagehan Alçı'nın kazandığı para ile ilgili Rasim Ozan Kütahyalı itirafı sosyal medyaya damga vurdu.

128
Kavga büyüyor: Nagehan Alçı’dan olay ROK sözleri! ‘Benim kazandığım parayı…’ - Sayfa 2

2010 yılında evlenen Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı, 2023 yılında 13 yıllık evliliklerini tek celsede bitiren ikili anlaşmalı olarak boşanmıştı. Alçı boşanmanın ardından 'Anlaşmalı, dostça, güzel bir şekilde bitirdik' derken Kütahyalı ise 'Güzel, dostça, anlaşmalı olarak boşandık. Her şey iyi' açıklamasında bulunmuştu. Ancak Nagehan Alçı, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamalarla eski eşi Rasim Ozan Kütahyalıyı adeta topa tuttu.

228
Kavga büyüyor: Nagehan Alçı’dan olay ROK sözleri! ‘Benim kazandığım parayı…’ - Sayfa 3

Eski eşi için “Hayatımın en büyük pişmanlığı” ifadelerini kullanan Nagehan Alçı, “Klavyenin başındaki en zor dakikalarım bunlar” diyerek çarpıcı itiraflarda bulundu.

328
Kavga büyüyor: Nagehan Alçı’dan olay ROK sözleri! ‘Benim kazandığım parayı…’ - Sayfa 4

“EVLİLİĞİM BOYUNCA ŞİDDET VE KORKUNÇ BOYUTLARDA MANİPÜLASYONA MARUZ KALDIM…”

Başkaları için avaz avaz bağırırken kendi için hep sustuğunu, içine attığını dile getiren Nagehan Alçı, “Evliliğim boyunca maruz kaldığım şiddet ve korkunç boyutlardaki manipülasyonun üzerini çocuklarıma bu hikayeyi miras bırakmayayım, böyle bir şeyle anılmasınlar, kendi mağduriyetim işimin önüne geçmesin, diyerek örttüm. En büyük pişmanlığım onca zaman yaşadıklarım sanki kendi kusurummuş gibi susmuş olmamdır. Uğradığım şiddetle kendi kendime baş etmeye çalıştım” şeklinde konuştu.

428