Kadir Ezildi'nin sır gibi sakladığı doktor babası ortaya çıktı! Nişan törenine katılmamıştı

Temizlik programları ile tanınan ve kısa sürede tüm Türkiye’ye kendini sevdiren Kadir Ezildi Gamze Türkmen ile evlilik hazırlığında. Ezildi'nin nişan törenine katılmayan babası Mehmet Ezildi gündemden düşmüyor. Peki, Kadir Ezildi'nin babası doktor Mehmet Ezildi kimdir ne iş yapıyor?

Kadir Ezildi'nin sır gibi sakladığı doktor babası ortaya çıktı! Nişan törenine katılmamıştı - Sayfa 1

"En Hamarat Benim" programıyla tanınan sunucu Kadir Ezildi, geçtiğimiz hafta Fırat Türkmen'in kız kardeşi Gamze Türkmen ile Erzurum'da nişan töreni yapıldı.

18
Kadir Ezildi'nin sır gibi sakladığı doktor babası ortaya çıktı! Nişan törenine katılmamıştı - Sayfa 2

Ancak törene Kadir Ezildi’nin doktor babası katılmadı. Kadir Ezildi'nin annesi ve babasının, 14 yaşında iken boşanmış olduğu biliniyor. Bu ayrılık ve babasının ayrıldıktan sonra iki kardeşi ile hiç ilgilenmemesinin kendisini derinden etkilediğini ve babasıyla olan ilişkisini kesmesine neden olduğunu Kadir Ezildi bir programda açıklamıştı.

28
Kadir Ezildi'nin sır gibi sakladığı doktor babası ortaya çıktı! Nişan törenine katılmamıştı - Sayfa 3

Kadir Ezildi, Gamze Türkmen ile nişanlandıktan sonra babası hakkında arama motorunda Mehmet Ezildi kimdir nerede ve ne iş yapıyor soruları bir hayli arttı.

38
Kadir Ezildi'nin sır gibi sakladığı doktor babası ortaya çıktı! Nişan törenine katılmamıştı - Sayfa 4

KADİR EZİLDİ'NİN BABASI MEHMET EZİLDİ KİMDİR?

Babasının yokluğunu özellikle bayramlarda derinden hissettiğini ve bu nedenle babasını affetmeyeceğini dile getiren Kadir Ezildi'nin babasının mesleğinin Plastik Cerrahi olduğu öğrenildi.

48