Gündem
01 Tem 2024 14:03 Son Güncelleme: 01 Tem 2024 14:28

Kabine değişikliği ile ilgili bomba kulis bilgisi! Yarınki toplantı öncesinde…

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın istifa ettiği söylentilerinin ardından Bakanlar Kurulu’nda değişiklik olacağı Ankara kulislerini hareketlendirmişti. İddiaların ardından henüz bir yalanlama gelmezken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kabinede beklenen değişimi bu gece gerçekleştirebileceği iddia edildi.

CHP’nin birinci parti olarak yerel seçimlerden zaferle ayrılması sonrasında bu kez değişimin AK Parti’de olacağı öne sürülmüştü. AK Parti'deki değişim ise önce il başkanlarından başladı. 7 şehrin il başkanı geçtiğimiz hafta değişti.

Öte yandan Bakanlar Kurulu içerisinde de değişimlerin olacağı yüksek sesle dile getirilmeye başlamıştı. Kabinede beklenen değişimle ilgili son dakika kulis bilgileri geldi.

BU GECE GÖREVDEN ALMALAR BEKLENİYOR

TGRT’de aktarılan kulis bilgisine göre söz konusu değişiklikler bu gece gerçekleşecek. İddialara göre son anda sürpriz bir değişiklik olmazsa bakanlarla ilgili görevden almalar ve atamalar bu gece Resmi Gazete'de yayımlanacak.

YARINKİ KABİNE TOPLANTISINDA YENİ BAKANLAR YER ALACAK

Öte yandan söz konusu isimlerin yerine atanacak yeni bakanlar ise Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın toplayacağı Kabine toplantısında hazır bulunacak.