İslam Memiş'ten yatırımcıya alım fırsatı uyarısı: "3500 lira seviyesini hedef alacak"

Altın yatırımcıları altın fiyatlarındaki son gelişmeleri takip etmeye devam ediyor. Altın fiyatlarını Fed'in gösterge olarak kabul ettiği tüketici harcamaları verisi öncesi altın fiyatlarındaki son durum ne? Yatırımcılar alım fırsatını takip ederken gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu?

İslam Memiş'ten yatırımcıya alım fırsatı uyarısı: "3500 lira seviyesini hedef alacak" - Sayfa 1

Altın fiyatları küresel gelişmelerden etkilenirken bugün gözler ABD Merkez Bankası'nın gösterge olarak referans aldığı ABD çekirdek kişisel tüketim harcamaları fiyat endeksinde. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarındaki gelişmeleri değerlendirdi.

111
İslam Memiş'ten yatırımcıya alım fırsatı uyarısı: "3500 lira seviyesini hedef alacak" - Sayfa 2

Altın fiyatlarındaki gerilemeye dikkat çeken Memiş, kademeli alım fırsatının geldiğini söyledi. Gram altında 3 bin TL konuşulurken Memiş gram altında 3500 lira seviyesine dikkat çekti.

211
İslam Memiş'ten yatırımcıya alım fırsatı uyarısı: "3500 lira seviyesini hedef alacak" - Sayfa 3

Memiş, Youtube kanalında yaptığı değerlendirmede, "Ons altın 2343 dolar seviyesinde. 2380 ve 2280 dolar aralıklarındaki beklentimi ifade etmiştim. Bu haftaki yol haritamız toparlanacağına dair

311
İslam Memiş'ten yatırımcıya alım fırsatı uyarısı: "3500 lira seviyesini hedef alacak" - Sayfa 4

Bant aralığımız aynı, beklentilerimizde değişiklik yok. Ons altında önümüzdeki haftalarda direnç seviyelerindeki toparlanma bittikten sonra düşüş yönlü hareketleri takip etmeyi sürdüreceğiz." dedi.

411