Gündem
02 Ağu 2024 23:22 Son Güncelleme: 03 Ağu 2024 00:48

İran ile İsrail arasındaki savaş başlıyor! Sinyali devlet televizyonundan verdiler

İsrail ile İran arasında yaşanan gerginliğin ardından bölgede sıcak gelişmeler yaşanıyor. Normal yayınını keserek askeri marşlar çalmaya başlayan İran Devlet Televizyonu "Dünya önümüzdeki saatlerde çok önemli gelişmelere tanıklık edecek!" açıklamasını yaptı. Diğer yandan da THY ve Pegasus bu gece yapılacak olan İran seferlerini iptal etti.

Hamas lideri İsmail Haniye İran'da İsrail tarafından düzenlenen saldırıyla öldürülmesinin ardından bölgedeki gerilim tavan yaptı. İran Devlet Televizyonu normal yayınını kesti.

Askeri marşlar çalmaya başlayan İran Devlet Televizyonu "Dünya önümüzdeki saatlerde çok önemli gelişmelere tanıklık edecek!" açıklamasını yaptı.

İRAN SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ
İsrail ile İran arasında yaşanan gerginlik nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) ve Pegasus bu gece İran'a planlanan seferlerini iptal etti. Pegasus, Irak ve Ürdün seferlerini de gündüz yapacağını açıkladı.

"SİYONİST REJİM GİDİCİ"
İsmail Haniye suikastı sonrası İsrail'e misilleme sözü veren İran lideri Ayetullah Hamaney de, "Siyonist rejim gidici" paylaşımını X'teki sosyal medya profiline sabitledi.
"SAVAŞA HAZIR OL" EMRİ VERİLDİ
İran'daki askeri hareketlilik İsrail'i teyakkuza geçirdi. İsrail'de Demir Kubbe hava savunma sistemi aktifleştirilerek savaş uçağı pilotlarına "savaşa hazır ol" emri verildi.