IMDb'de en popüler film 'Furiosa: Bir Mad Max Destanı' oldu

İnternet dizi tve film platformu IMDb'de en popüler film 'Furiosa: Bir Mad Max Destanı' oldu. IMDb'ye göre en popüler 15 film...

IMDb'de en popüler film 'Furiosa: Bir Mad Max Destanı' oldu - Sayfa 1

1. Furiosa: Bir Mad Max Destanı (2024)

Furiosa: Bir Mad Max Destanı, yaşadıklarından sonra güçlü bir savaşçıya dönüşen Furiosa’nın hikayesini konu ediyor. Dünya çökerken Nice Annelerin Yeşil Diyarı'ndan kaçırılan genç Furiosa, Savaş Lordu Dementus liderliğindeki büyük bir Motorcu Sürüsü'nün eline düşer. Çorak Topraklar’da ilerleyen Furiosa, bu sırada Ölümsüz Joe'nun başkanlık ettiği Kale'ye rastlar. İki diktatör egemenlik için savaşırken, Furiosa hem eve dönmenin yolunu bulmak için gereken araçları bir araya getirmek hem de karşılaştığı birçok sınavdan sağ çıkmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

115
IMDb'de en popüler film 'Furiosa: Bir Mad Max Destanı' oldu - Sayfa 2

2. Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık (2024)

Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık, maymunların hüküm sürdüğü insanların ise gölgede yaşadığı bir evrende geçiyor. Sezar’ın saltanatından birkaç nesil sonra, hakim tür maymunlar olurken insanlar gölgelerde yaşamaya itilir. Yeni acımasız bir maymun lideri, güçlü bir imparatorluk kurar. Bu sırada genç bir maymun, geçmiş hakkındaki bildiklerini sorgulayacağı macera dolu bir yolculuğa çıkar. Zorluklarla dolu bu yolculuk, onun hem maymunlar hem de insanların geleceğini tanımlayacak seçimler yapmasına neden olur.

215
IMDb'de en popüler film 'Furiosa: Bir Mad Max Destanı' oldu - Sayfa 3

3. Dublör (2024)

Colt Seavers, sektördeki başarılı yıllarının anılarına umutsuzca tutunan, ancak artık iyice tükenen bir dublördür. Hem bedenen hem de zihnen yıpranan Colt, sağlığına odaklanmak için işi bırakır. Colt, kendisi için yeni bir hayat inşa etmeye çalışırken, eski sevgilisi Jody Moreno tarafından yönetilen yüksek bütçeli bir stüdyo filminin yıldızının kaybolmasıyla tekrar göreve çağrılır. Filmin yapımıcı Gale, Tom Ryder’ın kaybolmasını stüdyo ve medyadan gizlemek için uğraşırken Colt, eski sevgilisini geri kazanma umuduyla filmin aksiyon sahnelerini başarıyla gerçekleştirir. Ancak kayıp yıldız ile ilgili gizem artar ve çok geçmeden Colt kendisini karanlık bir suç komplosunun ortasında bulur.

315
IMDb'de en popüler film 'Furiosa: Bir Mad Max Destanı' oldu - Sayfa 4

4. Hayali Arkadaşlar (2024)

Hayali Arkadaşlar, Insanların hayali arkadaşlarını ve bu super güçler neler yaptığını görebildiğini keşfeden bir kızın hikayesini konu ediyor. Genç bir kız olan Bea, bir gün herkesin hayali arkadaşlarını görebildiğini keşfeder. Bu süper gücü ile Bea, büyürken herkesin geride bıraktığı, unutulmuş hayali arkadaşlarıyla yeniden bir araya getirmek için büyülü bir maceraya atılır.

415