Herkes merak etmişti... MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya'nın bahsettiği o dövme ortaya çıktı!

MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya geçtiğimiz haftalarda programda, küçükken yaşadığı talihsiz kazayı anlatmış ve hikayesi ile adeta yürekleri burkmuştu. Herkesin kıyma makinesine kaptırdığını sandığı parmaklarını sokakta 2 arkadaşlarıyla oyun oynarken yaşadığı kaza sonrasında kaybettiğini söyleyen Yalçınkaya 'iki çocuğumun dövmeleri benim elim' sözleriyle dikkat çekmişti. Herkesin merak ettiği o dövme ortaya çıktı. Kızı Sude Yalçınkaya paylaşımıyla gündem oldu.

Herkes merak etmişti... MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya'nın bahsettiği o dövme ortaya çıktı! - Sayfa 1

Elini sürekli cebine sokan MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya geçtiğimiz haftalarda programda küçükken yaşadığı kazayı anlatmış ve hikayesi ile herkesi üzmüştü.

17
Herkes merak etmişti... MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya'nın bahsettiği o dövme ortaya çıktı! - Sayfa 2

Sol elinin parmaklarını kıyma makinesine kaptırdığı öne sürülen Yalçınkaya, küçük yaşlarda sokakta 2 arkadaşlarıyla oyun oynarken yaşadığı kaza sonrasında el parmaklarını kaybettiğini dile getirmişti.

27
Herkes merak etmişti... MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya'nın bahsettiği o dövme ortaya çıktı! - Sayfa 3

'BU BİR LANET DEĞİL'

"Bu bir lanet değil, bu bir kaza. Ben bugüne kadar bu konuya hiç değinmedim. Benim etkilendiğim bir şey söyleyeyim. Benim mesela iki tane çocuğumun dövmesi benim elim…” diyen Mehmet Yalçınkaya bu sözleriyle uzun süre konuşuldu.

37
Herkes merak etmişti... MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya'nın bahsettiği o dövme ortaya çıktı! - Sayfa 4

DİKKATLERDEN KAÇMADI

Herkesin merak ettiği o dövme ise Sude Yalçınkaya'nın paylaşımıyla ortaya çıktı.

47