Magazin
17 Haz 2024 13:08 Son Güncelleme: 17 Haz 2024 13:10

Gülse Birsel'in rapçilerle ilgili sözlerine eleştiri yağdı! 'Sürekli şikayet ediyorlar…'

Candaş Tolga Işık'ın programına konuk olan Gülse Birsel sözleriyle gündemde. Rap müziği dinlediğini söyleyen Birsel bazı şarkı sözlerine isyan ederek "Çok yetenekli çocuklar fakat bu kadar yakınmalı mıyız hayatta?" deyip ağzına geleni söyledi.

Gülse Birsel tv100'de yayımlanan ve Gazeteci Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programına konuk oldu. Birsel, yayının bir bölümünde rap ile ilgili konuştu.

Rap müziği dinlediğini ifade eden Birsel, "Fakat bazı temalar insanın kulağında kalıyor" diyerek rap sözlerine yakındı.

"ASLAN GİBİ ÇOCUKLARSINIZ"

Birsel rap müzik sanatçılarına seslenerek şu ifadeleri kullandı:

"Ben de dinliyordum fakat bazı temalar insanın kulağında kalıyor. Çok yetenekli çocuklar fakat bu kadar yakınmalı mıyız hayatta? Aslan gibi çocuklarınsınız, sağlık sorunlarınızdan sürekli bahsedemezsin. Sizde problem. Bu kadar sağlık sorununuz olamaz.

'Kurumuş boğazım, bacaklarım ağrıyor, başımda bir sızı, ayaklarım tutmuyor...' Çok üşüyorlar. Ben çok üşerim benden daha çok üşüyorlar. İstanbul soğuk diye şikayet ediyorlar, soğuk değil. Burası Oslo değil, sıcak memleket. Gidin doktora ne vitamin eksikse baktırın. Sürekli şehirlerden soğuk diye şikayet var, ee taşın aşkım."

SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ

Gülse Birsel'in sözleri sosyal medyayı ikiye böldü. Bir kısım "Kadın haklı" derken bir kısım ise "Çok üsten ya", "Nişantaşı’ndan Güngören’e gelmen lazım anlaman için", "Ne boş yapmış arkadaş" yorumlarında bulundu.