Yüzlerce Gazzeli katledildi! Biden ve Netanyahu'dan skandal yorum

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nde 4 İsrailli esirin kurtarıldığını duyurduğu ancak 210 Filistinlinin öldürüldüğü saldırılara ilişkin; İsrailli esirlerin kurtarılmasından memnuniyet duyduğunu dile getirdi. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ise, "Tereddüt etmeden bu operasyonu yapmaya karar verdim. Çünkü onlar İsrailli esirlerdi." ifadelerini kullandı.

Yüzlerce Gazzeli katledildi! Biden ve Netanyahu'dan skandal yorum - Sayfa 1

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nde 4 İsrailli esiri kurtarmak için 210 Filistinliyi öldürdüğü katliamla ilgili konuşan ABD Başkanı Joe Biden, İsrailli esirlerin kurtarılmasından memnuniyet duyduğunu söyledi. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ise, "Tereddüt etmeden bu operasyonu yapmaya karar verdim. Çünkü onlar İsrailli esirlerdi." açıklamasını yaptı.

17
Yüzlerce Gazzeli katledildi! Biden ve Netanyahu'dan skandal yorum - Sayfa 2

BIDEN'DAN SKANDAL "KATLİAM" YORUMU

ABD Başkanı Joe Biden ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Elysee Sarayı'ndaki görüşmelerinin ardından ortak basın açıklaması yaptı. İki lider, İsrail'in Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki farklı noktalara düzenlediği ve 210 Filistinlinin öldürüldüğü saldırılarda 4 İsrailli esiri kurtarmasına ilişkin değerlendirmede bulundu. Macron ve Biden, 4 İsrailli esirin kurtarılmasını memnuniyetle karşıladıklarını belirtti.

27
Yüzlerce Gazzeli katledildi! Biden ve Netanyahu'dan skandal yorum - Sayfa 3

"MEMNUNİYET DUYUYORUZ"

4 İsrailli esirin kurtarılmasından memnuniyet duyduklarını dile getiren Biden, tüm esirlerin salıverilmesi için ve ateşkes sağlanana kadar çalışmayı sürdüreceklerini ifade etti.

37
Yüzlerce Gazzeli katledildi! Biden ve Netanyahu'dan skandal yorum - Sayfa 4

NETANYAHU: OPERASYON BAŞARILI OLDU

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, saldırının ardından kan donduran bir açıklama yaptı. İsrailli 4 esirin kurtarıldığını belirten Netanyahu, "Operasyon başarılı oldu. Esirlerin tamamını geri almak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

47