Spor
24 Tem 2024 22:38 Son Güncelleme: 24 Tem 2024 22:41

Galatasaray, yıldızlarıyla Lecce'yi devirdi

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında dördüncü maçında İtalya temsilcisi Lecce ile karşılaştı. Avusturya'da Raiffeisen Arena'da oynanan maçı sarı-kırmızılılar ilk yarıda bulduğu gollerle 2-1 kazandı.

Galatasaray'da 9. dakikada yaptığı presin karşılığını alan Ziyech, rakipten kaptığı topla kaleci ile karşı karşıya kaldı ve meşin yuvarlağı filelere gönderdi. Maçta baskın taraf olmayı sürdüren Galatasaray, 40. dakikada çalımlarla ceza sahasına giren Zaha'nın vuruşuyla farkı ikiye çıkardı.

İkinci yarıda da iyi oyununu sürdüren sarı-kırmızılılar bu devrede skoru artıramadı. Lecce, 85. dakikada Gaspar ile tek golünü attı.

Galatasary'ın hazırlık karşılaşmaları
Avusturya temsilcisi LASK'ın ev sahipliğinde düzenlenen Summer Series Upper Austria turnuvasına katılan Galatasaray, ilk etap kampında 3 hazırlık karşılaşması yapmıştı.

İlk hazırlık maçında LASK'a 3-2 mağlup olan Galatasaray, ikinci maçında ise Almanya 2. Futbol Ligi temsilcisi Fortuna Düsseldorf'a 5-2 yenilmişti. Sarı-kırmızılılar, son müsabakada ise Slovakya'nın Trencin takımını 4-1 mağlup etmişti.

Bir sonraki maç 27 Temmuz'da
Galatasaray bir sonraki hazırlık maçında İtaya Serie A ekiplerinden Parma ile 27 Temmuz'da karşılaşacak.