Filenin Sultanları’ndan THY’ye özel uçak tepkisi! 'Başka takımlar için...'

Eda Erdem, Ebrar Karakurt, Zehra Güneş ve Hande Baladın olmak üzere A Milli Kadın Voleybol Takımımızın yıldız isimleri peş peşe paylaşım yaparak Türk Hava Yolları'na tepki gösterdi. Ekonomi bölümünde ABD'ye uçan Filenin Sultanları "Bize gelince ekonomi" diyerek sitemlerini dile getirdi. Yaşanan bu olayın ardından THY'den açıklama geldi.

Filenin Sultanları’ndan THY’ye özel uçak tepkisi! 'Başka takımlar için...' - Sayfa 1

CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası'ndan birincilikle dönen ve tüm ülkede büyük coşku yaratan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın, final maçının ardından Türkiye'ye tarifeli uçakla, ekonomi bölümünde dönmesi o günlerde çok konuşuldu.

116
Filenin Sultanları’ndan THY’ye özel uçak tepkisi! 'Başka takımlar için...' - Sayfa 2

Türkiye tarihinin en büyük spor başarılarından birine imza atan Kadın Voleybol Takımı yeni başarılara imza atmaya devam ederken son olarak Amerika'ya uçtu.

216
Filenin Sultanları’ndan THY’ye özel uçak tepkisi! 'Başka takımlar için...' - Sayfa 3

Başarılı voleybolculardan Ebrar Karakurt ise 13 saat sürecek yolculuğu ekonomi bölümünde geçireceklerini duyurdu ve isyan etti. Filenin Sultanları peş peşe yaptıkları paylaşımlarla gündem oldu.

316
Filenin Sultanları’ndan THY’ye özel uçak tepkisi! 'Başka takımlar için...' - Sayfa 4

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI
THY'nı da sosyal medya hesabında etiketleyen başarılı voleybolcu "13 saatlik Amerika yolculuğumuza economy bölümünde başlamış bulunmaktayız. Çok teşekkürler @turkishairlines" yazdı.

416