Filenin Sultanları kadrosunda kriz yaratan değişiklik! Menajerlik şirketinden açıklama…

Tuğba Şenoğlu İvegin'in, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Paris 2024 Olimpiyat Oyunları kadrosundan çıkarılması ve yerine İlkin Aydın'ın kafileye dahil edilmesi sosyal medyada tepkilere neden oldu. Karar sonrası İvegin'in menajerlik şirketinden dikkat çeken paylaşım geldi.

Filenin Sultanları kadrosunda kriz yaratan değişiklik! Menajerlik şirketinden açıklama… - Sayfa 1

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın, Fransa'nın başkenti Paris'te yapılacak 2024 Olimpiyat Oyunları kadrosunda süpriz bir son dakika değişikliği yaşandı. A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda Tuğba Şenoğlu İvegin'in yerine İlkin Aydın kadroya dahil edildi. Bu karar sosyal medyada gündem olurken İvegin'in menajerlik şirketinden art arda çok konuşulacak paylaşımlar yapıldı.

113
Filenin Sultanları kadrosunda kriz yaratan değişiklik! Menajerlik şirketinden açıklama… - Sayfa 2

SON DAKİKADA KADRODAN ÇIKARILDI

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın ilk açıklanan Olimpiyat Oyunları kadrosunda yer alan Tuğba Şenoğlu İvegin, kadrodan çıkarıldı. Filenin Sultanları'nın 2024 Paris Olimpiyatları için açıklanan 12+1 kişilik kadrosuna İvegin'in yerine İlkin Aydın dahil edildi. Beyza Arıcı ise kadroda +1 olarak yer almaya devam ediyor.

213
Filenin Sultanları kadrosunda kriz yaratan değişiklik! Menajerlik şirketinden açıklama… - Sayfa 3

BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADI

İlk açıklanan kadroda kendine yer bulan, Tokyo 2020'deki gibi olimpiyata özel saçlarını kızıla boyatan Tuğba Şenoğlu İvegin'in kararı dünkü antrenmandan sonra öğrendiği ve büyük üzüntü yaşadığı belirtildi.

313
Filenin Sultanları kadrosunda kriz yaratan değişiklik! Menajerlik şirketinden açıklama… - Sayfa 4

Kararın ardından hemen İstanbul'a dönmek isteyen milli sporcu, seferlerdeki yoğunluk sebebiyle beklemek zorunda kaldı. Tuğba'nın bugün İstanbul'a dönmesi bekleniyor.

413