Spor
27 Tem 2024 12:54 Son Güncelleme: 27 Tem 2024 12:54

Fenerbahçe YDK toplantısında Aziz Yıldırım sürprizi

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı Faruk Ilgaz Tesisleri'nde 10.30'da başladı. Toplantıya, Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım da katıldı.

Kalamış'ta bulunan Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'ndeki toplantıya, kulüp başkanı Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, YDK başkanı Şekip Mosturoğlu ve YDK üyeleri katıldı. Bugünkü toplantıda, kulübün geleceği ve yeni sezon hazırlıkları hakkında önemli konular görüşülecek. Toplantı, yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporlarının okunmasının ardından raporlar hakkındaki görüşlerin ifade edilmesiyle sona erecek.

AZİZ YILDIRIM DA KATILDI

Yeni sezon öncesi desteğini göstermek amacıyla Yüksek Divan Kurulu toplantısına katılan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe camiasına birlik ve beraberlik mesajı vermek üzere hazır bulundu. Aziz Yıldırım, 9 Haziran'da yapılan seçimde Ali Koç’a rakip olmuş ve Ali Koç 16.464 oy alarak yeniden başkan seçilmişti. Aziz Yıldırım ise 10.483 oy almıştı. Seçimin ardından iki başkan el ele tribünleri selamlamış ve birlik beraberlik mesajı vermişti.

Aziz Yıldırım salona girdiği sırada üyeler tarafından alkışlandı

Toplantının açılış konuşmasını yapan Şekip Mosturoğlu, "Geçtiğimiz sene futbolda hak ettiğimizi düşündüğümüz kupalar saha dışı sebeplerle elimizden alınmıştır. Futbolda yeni sezondan itibaren Fenerbahçe çağı başlayacak. Ali Koç ve Aziz Yıldırım tarafından karşılıklı atılan adımlar onların önderliğinde yaratılmış tablo camiamızın özlemini duyduğu özel bir tablodur. Bir ve beraber olunduğunda bizi durdurabilecek hiçbir güç yoktur. Bunun en net örneği 3 Temmuz sürecidir." ifadelerini kullandı